Afbeelding
Foto: Maartje Roos

Sierd Moll: Gek jaar

Column

Wat een grillig jaar hebben we (bijna) achter de rug! Inmiddels zijn we ruim 22 jaar actief in Gorredijk en omgeving, maar nog nooit hebben we zo’n ‘gek jaar’ meegemaakt. 

In 2023 hadden we onze slechtste maand ooit, maar gelukkig ook onze beste maand ooit. Beide extremen kwamen voor ons als een donderslag bij heldere hemel. We houden het maar op toeval. Al met al was het een prima jaar met als hoogtepunt de lang verwachte start verkoop van de De Vrieswijck. 

De huizenmarkt is continu in beweging. Er zijn altijd redenen voor koop en verkoop. Van positieve redenen (liefde, samenwonen, gezinsuitbreiding, nieuwe baan etc.) tot de mindere momenten (ziekte, scheiding, overlijden, ontslag etc.). Het is dankbaar werk om als ervaren team mensen te kunnen helpen bij de moeilijke beslissingen die ze soms moeten maken. 

In dit bijzondere jaar, vol pieken en dalen, hebben we onszelf flink uitgedaagd door te investeren in de toekomst. Stilstand is achteruitgang is mij geleerd en dat is niet waar wij energie van krijgen. En zeker ook niet wat klanten van ons verwachten. Vandaar dat we vorig jaar al begonnen met de uitbreiding van ons team. Dit jaar is ons kantoor daarop aangepast. 

Een flinke verbouwing en voor het eerst in ruim twintig jaar hebben we nu een échte spreekkamer. Wat een genot! En precies op het juiste moment kunnen we er ook gebruik van maken om de belangstellenden van de De Vrieswijck van advies te voorzien. Het zorgt hopelijk voor de broodnodige doorstroming in de markt. Al met al zien we met vertrouwen de toekomst tegemoet. 

We wensen alle trouwe columnlezers alvast fijne feestdagen en een hopelijk gezond 2024.

Sierd Moll

Sierd Moll Makelaardij

Meer SA!

Afbeelding
Sociale Inlopen maken kans op Appeltje van Oranje Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Langs ateliers tijdens Kunstroute Opsterland Cultuur 2 uur geleden
Marian Klein Ikkink.
Marian Klein Ikkink: 'Zien is de kunst van het kijken' Cultuur 2 uur geleden
Hans de Jong blijft trainer van Read Swart.
Read Swart gaat richting eeuwfeest Sport 2 uur geleden
Afbeelding
Met Sa!-korting naar Dominic Seldis Cultuur 2 uur geleden
Afbeelding
Wil wil er vertellen over autohobby? Nieuws 2 uur geleden
Jacqueline van Heteren.
Op adem komen in het Keetje Ondernemen 2 uur geleden
Arend Waninge
Hangmatdag Column 23 uur geleden