Afbeelding

Met Sa!-korting naar Dominic Seldis

Cultuur

DRACHTEN Dominic Seldis brengt in Favourites zijn twee grootste liefdes samen: muziek en verhalen vertellen. Favourites is het vervolg op Music, Maestro!, deel twee van de persoonlijke reis van Dominic. Te zien in de Lawei op 25 mei.

Het vertelt over zijn komst naar Nederland en hoe zijn leven daardoor in positieve zin veranderd is. Muziek is de rode draad in zijn leven en het publiek leert Dominic beter kennen door amuserende anekdotes uit zowel zijn persoonlijke als professionele leven. Dominic vertelt in deze Engelstalige voorstelling bijzondere verhalen. 

Hij speelt samen met zijn tienkoppige orkest zijn favoriete muziek, een zeer gevarieerde keuze. Natuurlijk komt er klassieke muziek voorbij, maar ook diverse andere genres passeren de revue, zoals filmmuziek, jazz en folk. 

Dominic is sinds 2008 eerste solocontrabassist van het Koninklijk Concertgebouworkest. Daarnaast is hij een geliefd kamermusicus en actief als solist. Bovendien is Seldis docent aan de Royal Academy of Music in Londen. Ook is hij corporate key-note speaker, voice-overacteur, arrangeur en muzikaal leider. 

Korting voor Sa!-lezers

Dominic Seldis komt op 25 mei naar De Lawei in Drachten. Sa!-lezers krijgen 5 euro korting op de normale toegangsprijs (39,50 euro). Gebruik daarvoor kortingscode SA!2024. Maximaal zes kaarten per persoon. lawei.nl

Meer SA!

Sietse en Leentje van den Berg waren altijd samen in de winkel actief.
Sietse en Leentje stoppen met Wooncentrum Ondernemen 3 uur geleden
Afbeelding
Digitale erfenis Column 4 uur geleden
Burgemeester Andries Bouwman opende de buitenexpositie.
Blijvende indrukken van Jan Loman Cultuur 8 uur geleden
Afbeelding
Humanitas Eetcafé genomineerd Nieuws 8 uur geleden
Arend Waninge
Dekoarum Column 22 mei, 12:01
Silvan Siebenga (rechts) viert feest met Olaf Nijholt die tegen MKV’29 twee keer scoorde en daarmee Bakkeveen voor degradatie behoedde.
Toekomst voetbal Bakkeveen vol vraagtekens Sport 22 mei, 08:06
Afbeelding
Discussie over opvang vluchtelingen Nieuws 22 mei, 08:04
Er kwamen zo'n vierhonderd mensen naar het Fredesfestival in Nij Beets.
De draden van contact op Fredesfestival Nieuws 21 mei, 15:39