Afbeelding

Open dag Golfclub Lauswolt

Sport

Er wordt gestart in het gezellige clubhuis. Vrijwilligers nemen de bezoekers vervolgens mee naar de pro’s waar de basisbeginselen van golf worden geleerd. Daarna kan het geleerde op de baan uitgeprobeerd worden. De vrijwilligers lopen mee en beantwoorden graag alle golfvragen.

In alle jaargetijden is het mogelijk om te golfen, net als voetballen en hardlopen. Dus of het op zaterdag 10 maart te koud is om te golfen? Dan is het antwoord van Golfclub Lauswolt heel duidelijk: nee.
Zaterdag houdt de golfclub van 11.00 tot 16.00 uur open dag aan de Van Harinxmaweg 8-A in Beetsterzwaag. Wie nog nooit gegolft heeft maar het wel eens wil proberen, kan dan gratis kennismaken met de sport voor jong en oud.

Golf wordt meestal geassocieerd met ouderen, maar golfen is voor iedereen een uitdagende en afwisselende sport. Golf is de sport waarbij iedereen met elkaar kan spelen: heel goede met minder goede spelers, kinderen met ouders of grootouders. Er kan individueel gespeeld worden of juist met  anderen, in wedstrijdverband of alleen recreatief.

Golfclub Lauswolt biedt een starterstraject van zes maanden. Er is dan alle vrijheid om te oefenen op de Driving Range, deelnemers krijgen tien lessen, een theorie-examen en op twee vaste momenten per week mogen ze onder begeleiding de baan op.
www.golfclublauswolt.nl

Meer SA!

Afbeelding
Speuren naar verhaal achter foto in De Skâns Cultuur 11 uur geleden
Aanvoerder Remko Dam verzendt een pass.
Read Swart-aanvoerder Dam: 'Wy ha sa gau mooglik punten nedich' Sport 16 uur geleden
Afbeelding
Fietsend langs Smallingerlands geluid Cultuur 16 uur geleden
Arend Waninge
Moai span Column 17 uur geleden
Anouk van der Meer in NoSa!
NoSa!: 4 mei, zelfoogsttuin, jong kaptalent en een oceaanonderzoeker Nieuws 20 uur geleden
Commissaris van de Koning Arno Brok en schapenhouder Martin Reitsma. Op de achtergrond burgemeester Andries Bouwman en Albert van der Ploeg (LTO).
Brok bezoekt onder druk staande schapensector Nieuws 22 uur geleden
Frank de Vegt en Sietze Boonstra bij een verdeelstation, achter hen de transformator.
Groen Oerrock is voorloper in Nederland Cultuur 7 mei, 17:20
Iris Overwijk en haar moeder Alie onthullen het monument bij de brug over de Heafeart.
Eigen monument voor wapendropping Nieuws 7 mei, 10:48