Afbeelding

Ons eigen fotomodelletje

Column

Even voorstellen: ik ben Bé. Het kleine rode autootje van Mijn Buitenplaats Makelaardij. Veel mensen kennen mij van een videoshoot bij huizen, sponsorevenementen of de jaarlijkse kerstvideo’s, maar bijna niemand weet hoe ik heet. 

En daarom kreeg ik de kans om wat over mijzelf te vertellen. Ik hoor tenslotte ook bij het team, of niet dan. Jan Douwe heeft me gevonden. Hij was op zoek naar iets opvallends en herkenbaars. Nou, dat is gelukt, al zeg ik het zelf! En dat op mijn leeftijd. Ik ben namelijk al best een oude dame moet je weten. Mijn bouwjaar is 1972 en toch hoor ik mensen woorden als schattig en aandoenlijk gebruiken als ze over me praten. Ik zou er bijna van gaan blozen. 

Al bijna zeven jaar maak ik deel uit van het team. En net als de makelaars Beke en Jan Douwe, fotomaker Nando, plattegrondenmaker Yna, mooimaker Guusje en tekstmaker Anne-Marie, ben ik dol op mooie plekjes. Daar ben ik dan ook regelmatig te vinden. Overigens niet als Beke en Jan Douwe voor de eerste keer naar een klant gaan. Dan mag ik nooit mee. 

Als mensen mij ergens op een oprit zien staan, weten ze namelijk meteen dat de bewoners verkoopplannen hebben en dat wil niet iedereen. Dus dat snap ik wel. Maar wanneer de video- en drone-opnamen worden gemaakt, ben ik absoluut van de partij. Jan Douwe zet me dan even goed in de make-up zodat ik er op m’n best uitzie en dan gaan we op pad. Heerlijk! Kan niet wachten tot de volgende keer. Zeg nou zelf, eigenlijk ben ik toch gewoon een fotomodel?

Mijn Buitenplaats Makelaardij Terwispel

Meer SA!

Afbeelding
Stille omgang en herdenking 4 mei in Tijnje. Nieuws 1 minuut geleden
Afbeelding
Parende ooievaars op Gordykster nest (met video) Algemeen 3 uur geleden
Kinderburgemeester Mirre Kanters en burgemeester Andries Bouwman hebben net de krans gelegd in Beetsterzwaag
Liefde staat op 4 mei centraal in Beetsterzwaag Nieuws 5 mei, 09:10
Johan van der Veen viert de 1-0 in het thuisduel tegen TLC.
Prima eerste helft levert ODV zege op Algemeen 4 mei, 17:54
Afbeelding
Duur verlies RWF in strijd tegen degradatie Sport 4 mei, 17:40
Afbeelding
EU-debat in Gorredijk Algemeen 4 mei, 11:05
Kapster  Anouk van der Meer
NoSa!: de jonge talentvolle kapster Anouk Nieuws 4 mei, 10:56
Oerterp-trainer Freerk Brouwer houdt zijn spelers nauwlettend in het oog.
Oerterp gaat voor kleine kans op periode Sport 3 mei, 16:00