zwamcijsje
zwamcijsje Siebe Kuipers

Kijk: Mendelt Tillema in TiPiSa!

TiPiSa!

BAKKEVEEN Mendelt Tillema groeide op in Bakkeveen. Hij is dagelijks bezig met het bedenken en ontwikkelen van gezonder en klimaatvriendelijker eten. Een paar jaar geleden introduceerde hij een hamburger en een worstje die waren verrijkt met het gezonde zeewier. 

Hij heeft weer iets nieuws bedacht: het zwamcijsje, een veganistische versie van het alom bekende saucijzenbroodje. Met een vulling van oesterzwammen. Net zo knapperig en net zo lekker, concludeerden de proevers aan tafel. 

Mendelt vertelt in TiPiSa! de achtergronden van het zwamcijsje en wat zijn plannen zijn om hiervoor een markt te creëren.


Meer SA!

Afbeelding
Herfst in de zomer Column 53 minuten geleden
Afbeelding
Johannes Veenema wol wat delsette mei De Gordyk Sport 59 minuten geleden
Afbeelding
Opsterland start met PeuterPlus Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
'Ik woe altyd al ûndernimmer wurde' Ondernemen 5 uur geleden
Afbeelding
Maatregelen rond Koningsdiep gericht op sponswerking Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Bezwaar kleine windmolen ongegrond Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Primera wil feestelijke verrassing zijn Nieuws gisteren
Afbeelding
Figureren in De Tocht betekent continu opletten Cultuur gisteren