zwamcijsje
zwamcijsje Siebe Kuipers

Kijk: Mendelt Tillema in TiPiSa!

TiPiSa!

BAKKEVEEN Mendelt Tillema groeide op in Bakkeveen. Hij is dagelijks bezig met het bedenken en ontwikkelen van gezonder en klimaatvriendelijker eten. Een paar jaar geleden introduceerde hij een hamburger en een worstje die waren verrijkt met het gezonde zeewier. 

Hij heeft weer iets nieuws bedacht: het zwamcijsje, een veganistische versie van het alom bekende saucijzenbroodje. Met een vulling van oesterzwammen. Net zo knapperig en net zo lekker, concludeerden de proevers aan tafel. 

Mendelt vertelt in TiPiSa! de achtergronden van het zwamcijsje en wat zijn plannen zijn om hiervoor een markt te creëren.


Meer SA!

Afbeelding
Kostbare zege RWF op Wykels Hallum Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Weekendtip: Kerstconcert Euterpe Cultuur 17 uur geleden
Afbeelding
Laatste weekend Art Super Cultuur 17 uur geleden
Afbeelding
Weekendtip: zaterdag elfde editie Tynjerock Cultuur 8 dec., 21:52
Afbeelding
Weekendtip: Canadees duo wederom op Muziekpodium Cultuur 8 dec., 17:13
Afbeelding
'Uitgedund' Makkinga ontvangt Havelte Sport 8 dec., 16:00
Afbeelding
Een thuis. Want eigen haard ... Column 8 dec., 12:14
Afbeelding
'Fjild is al tsien jier oan ferfanging ta' Sport 8 dec., 08:50