Afbeelding

Wat neem ik mee op vakantie?

Ondernemen

Niets is heerlijker dan uitkijken naar een welverdiende vakantie. Je hebt het hele jaar gewerkt en daarnaast in ons land nu niet bepaald het land waar het regelmatig heerlijk weer is. Tijd dus om er even lekker een aantal dagen tussenuit te gaan. 

Of je nu kiest voor een langdurige vakantie naar de Spaanse costa of je gaat voor een vakantie vlak over de grens, het is natuurlijk wel van belang dat je de juiste voorbereidingen treft. Nu is een tube tandpasta niet zo erg om te vergeten, maar wanneer je bijvoorbeeld je medicijnen of andere belangrijke spullen vergeet, kan dit zorgen voor een flinke uitdaging en een hoop stress. 

Vooral dat laatste is iets wat je tijdens je vakantie wilt zien te vermijden. In dit artikel geven we je daarom een aantal handige tips, waarmee je onbezorgd kunt genieten van je vakantie.

Een goed boek

Ben je bezig met het inpakken van je weekendtas voor dames voor vakantie? Dan mag een goed boek absoluut niet ontbreken. Ondanks het feit dat we vandaag de dag het grootste deel van de dag slijten op onze telefoon, is het lezen van een ouderwets boek waarin je nog lekker kunt bladeren een echte aanrader. Het zorgt voor een stukje rust en ontspanning en draagt dus bij aan een heerlijke zorgeloze vakantie. 

Ben je nu een echte lezer, dan kan het verstandiger zijn om te kiezen voor een e-reader. Zo kun je zoveel boeken meenemen als je wil, maar hoef je weinig tot geen ruimte in te leveren om je boeken mee te kunnen nemen. Vooral voor de meeste vrouwen is dit prettig, want laten we eerlijk zijn een paar extra schoenen kan geen kwaad toch?

Goede strandtas

Ga je naar een zonnige bestemming en ga je naar het strand, dan mag een goede strandtas niet ontbreken. Deze tassen zijn speciaal gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Zo kun je ze prima in het zand laten liggen en hoef je ook niet bang te zijn dat de binnenkant nat wordt van je tas. Daarnaast ziet het er in combinatie met je strandoutfit ook gewoon ontzettend leuk uit. Heb je nu geen strandtas? Wees dan niet getreurd! Zo kun je namelijk vaak op iedere hoek van de straat er wel eentje kopen. Wel even goed kijken of alle handdoeken erin passen en je nog een extra vakje hebt voor wat kleingeld of je telefoon.

iPad of tablet

Tijdens je vakantie is er vast een moment waarop je wel even toe bent aan wat Nederlandse televisie of een goede film of serie. Ideaal dus om je iPad mee te nemen dus. Niet alleen voor het kijken van televisie, maar ook voor het zoeken van een goed restaurant. Je kunt natuurlijk je telefoon wel gebruiken, maar op een groot scherm werkt het toch allemaal vaak net even iets prettiger. Zorg er wel voor dat je ook een lader mee neemt, mits dit niet dezelfde is als die van je telefoon, wat in het geval van een iPad en iPhone natuurlijk wel het geval is.

Meer SA!

Afbeelding
Herfst in de zomer Column 44 minuten geleden
Afbeelding
Johannes Veenema wol wat delsette mei De Gordyk Sport 50 minuten geleden
Afbeelding
Opsterland start met PeuterPlus Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
'Ik woe altyd al ûndernimmer wurde' Ondernemen 4 uur geleden
Afbeelding
Maatregelen rond Koningsdiep gericht op sponswerking Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Bezwaar kleine windmolen ongegrond Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Primera wil feestelijke verrassing zijn Nieuws gisteren
Afbeelding
Figureren in De Tocht betekent continu opletten Cultuur gisteren