Van Teyens Fundatie
Van Teyens Fundatie SietsedeBoer

Van Teyens Fundatie helpt

Nieuws

BEETSTERZWAAG Het College van Regenten van de Stichting Van Teyens Fundatie heeft weer aanvragen voor een financiële bijdrage gehonoreerd. 

De Voedselbank Opsterland ontvangt 30.250 euro voor een nieuwe koelvriesinstallatie op de nieuwe locatie in Gorredijk. Daarnaast is er 20.000 euro voor de Voedselbank voor voedselpakketten in 2023. 

Voor het aanleggen van een sporttuin in Ureterp ontvangt Stichting Alliade 7.618 euro. De Stichting Aldjiersploech Beetstersweach ontvangt 5.000 euro voor het organiseren van de oud-en-nieuwviering. Als bijdrage in de renovatie van vijf gravelbanen ontvangt tennisvereniging L.T.C. Gorredijk 5.000 euro. 

Stichting Alliade ontvangt 3.145 euro voor het organiseren van een warme herfstkuier. Voetbalvereniging O.D.V. in Wijnjewoude krijgt 2.500 euro als bijdrage voor twee warmtepompen voor het duurzaam verwarmen van de kantine. 

Voor de uitvoering van een ‘Krystmiel Konsert’ in Ureterp ontvangt De Spijkerpakkenband uit Lippenhuizen 2.500 euro. Stichting Eindejaarsfeest Wijnjewoude ontvangt 2.500 euro voor het organiseren van het eindejaarsfeest. Een vertegenwoordiging van een deel van de horeca in Beetsterzwaag ontvangt 1.250 euro voor een kerstmaaltijd voor cliënten van de Voedselbank. 

Muziekvereniging De Vlecke en gymnastiekvereniging Stânfries ontvangen 1.220 euro voor de gezamenlijke uitvoering van een winterconcert. Stichting Culturele Activiteiten Opsterland ontvangt 1.000 euro voor de opdracht van de muziekcompositie Dodo van Haska, dat wordt uitgevoerd op het het Gouden Spiker Festival 2023. 

Christelijke Zangvereniging Looft den Heer uit Wijnjewoude ontvangt 500 euro voor de uitvoering van een muzikale dienst met als thema ‘iets nieuws beginnen’. Het Frysk Sjongkoar ontvangt 340 euro voor de uitvoering van een kerstconcert in Gorredijk.

De Parochiële Caritas Instelling van de H. Clara van Assisi-parochie Gorredijk, Oosterwolde, Drachten en Zorgvlied ontvangt een bijdrage 250 euro voor het organiseren en faciliteren van twee theatervoorstellingen rond het thema Armoede, uitsluiting en zelfredzaamheid samen met de Joseph Wresinski Cultuur Stichting in Drachten.

Meer SA!

Afbeelding
LDODK overtuigt tegen naaste concurrent KZ Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Dubbel gevoel bij Jubbega na gelijkspel Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Bakkeveen wint degradatiekraker met 2-1 Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Arie Vuijk met Every Boeddha Happy in De Skâns Cultuur 5 feb, 11:41
Afbeelding
Weekendtip: middagje soul in MeJander Oldeberkoop Algemeen 5 feb, 09:00
Afbeelding
Femke Kok pakt nationale titel Nieuws 4 feb, 20:53
Afbeelding
Weekendtip: heerlijk Iers met Fling in Witte Kerk Hemrik Algemeen 4 feb, 10:50
Afbeelding
'Little chefs' De Finne koken voor bijzonder project Algemeen 4 feb, 10:34