Afbeelding
Circusschool de Hoogte 1 (2)

Kijk terug: Sa!-cultuurmarkt in Gorredijk

Sa!-cultuurmarkt
Zondagmiddag: etappe twee van het Sa!-cultuurweekend. In De Skâns in Gorredijk waren 25 verenigingen en organisaties aanwezig om te vertellen over hun activiteiten en wat zij nieuwe leden, deelnemers en vrijwilligers kunnen bieden. Gedurende ruim een uur hadden zijn ook de mogelijkheid om zich in een pitch en via een interview voor te stellen. Tussendoor waren er optredens van muziekvereniging De Vlecke uit Gorredijk en koor Melomania uit Lippenhuizen. Kijk dit programma terug via onderstaande link:
 
LIVESTREAM





 

In De Skâns waren aanwezig:

Skâns Vrouwen Gorredijk Muziekvereniging De Vlecke Gorredijk Plusbus Cultuurvervoer Stichting Historisch Beetsterzwaag Cultbee Beetsterzwaag Tropische Kas Beetsterzwaag De Skâns eindejaarsvoorstelling De Skâns theaterprogramma-vrijwilligers Activiteitencentrum It Stee Gorredijk Mahjongvereniging Suver Spul Gorredijk Circusschool de Hoogte Hemrik Frysk Sjongkoar Gorredijk Van der Lei Showproducties Museum It Damshûs Nij Beets Sjongerij De Sweach Koor Melomania Lippenhuizen Witte Kerkje Hemrik Trekzakvereniging Paulus Jakje Jubbega Museum Opsterlân Gorredijk Eijer producties Gorredijk Stichting Elkaars Andere Smelne vocaal Bibliotheek ZuidOostFriesland Mariakerk Kortezwaag Alzheimergroep Odyssee
De Sa!-cultuurmarkt is een initiatief van Sa! Media in samenwerking met De Skâns in Gorredijk en De Wier in Ureterp. Het weekend is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Opsterland en Stichting Van Teyens Fundatie.

Meer SA!

Afbeelding
Ons eigen fotomodelletje Column 2 minuten geleden
Afbeelding
Jubbega houdt vast aan beleid: einde seizoen Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Kijk live: Lintjesregen in Opsterland Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Opsterlandse pick-up gaat naar Oekraïne Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Weekendtip: de framedrums van Saffraan Cultuur 4 uur geleden
Afbeelding
Weekendtip: zwembad De Delte opent zaterdag Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Opsterland plaatst kraamverblijven voor vleermuizen Nieuws 25 apr, 08:20
Ecologen moeten continu bijleren. Zoals hier tijdens een cursus diersporen.
John Melis: 'Geef de vleermuizen nooit de schuld' Nieuws 25 apr, 08:19