Lauswolt Zomerconcert Kinderen.
Lauswolt Zomerconcert Kinderen. Lauswolt Zomerconcert Kinderen.

Bijdragen Van Teyens Fundatie

Nieuws
Het College van Regenten van de Stichting Van Teyens Fundatie heeft in maart niet vergaderd, maar wel een aantal aanvragen gehonoreerd.
De organisatie van het jaarlijkse Junior Lauswolt Zomerconcert in Beetsterzwaag kan rekenen op 7.500 euro. Sportvereniging THOR in Lippenhuizen ontvangt 6.072 euro voor de vervanging van afgekeurde gym- en turnmaterialen. De muziekvereniging uit Jonkerslân krijgt een bijdrage van 5.500 euro voor de vervanging van de altsax. De tennissers van TC Lauswolt in Beetsterzwaag krijgen 5.000 euro voor het vervangen van de huidige verlichting door ledverlichting. De werkgroep Biodiversiteit van Plaatselijk Belang Lippenhuizen kan rekenen op 3.000 euro voor het vervaardigen en ophangen van honderd nestkastjes en een zwaluwtil.
Voor een boottocht voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking ontvangt de Stichting Pypskoft 2.000 euro. De Voedselbank Opsterland ontvangt een bijdrage om vijf keer een pakket voor haar cliënten uit te delen. De bijenhoudersvereniging afdeling Beetsterzwaag ontvangt 500 euro voor het plan Heemtuin Bijenstal. Plaatselijk Belang Terwispel ontvangt 300 euro als bijdrage voor het dorpsdiner. Als bijdrage voor het jubileumconcert ontvangt de honderdjarige zangvereniging ‘Looft den Heer’ uit Wijnjewoude 500 euro.

Meer SA!

D
RWF is na nipte zege op Twijzel veilig Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Turfroute vijftig jaar geleden gered Nieuws 18 uur geleden
Trainer Guido Pen: “Hoe het seizoen ook eindigt, het is een leerzaam jaar geweest voor de spelers.”
'We kunnen niet op een gelijkspel gokken' Sport 17 mei, 16:00
Afbeelding
Zaterdag: activiteiten rond opening Turfroute Nieuws 17 mei, 13:46
Afbeelding
Pinkstertip: Pinksterfeest316 in Wijnjewoude Cultuur 17 mei, 12:30
Afbeelding
In het zonnetje! Column 17 mei, 12:23
Afbeelding
Five Pack strijdend ten onder in kampioenswedstrijd Sport 17 mei, 11:37
Afbeelding
Uittip: theatervoorstelling 'Zolang de vogels vliegen' Cultuur 17 mei, 11:31