Afbeelding
Van Teyens Fundatie

Toekenningen Van Teyens Fundatie

Nieuws
Het College van Regenten van de Stichting Van Teyens Fundatie heeft in haar laatste vergadering weer een aantal aanvragen gehonoreerd met een financiële bijdrage.
Boarterstún de Vlieger uit Gorredijk ontvangt maximaal 10.000 euro voor de verwezenlijking van een nieuwe speeltuin aan De Vlecke in Gorredijk. Mfc De Swingel in Wijnjewoude ontvangt voor het plaatsen van een nieuw speeltoestel voor de jongste jeugd 3.500 euro. De Sa!-cultuurdagen in De Skâns in Gorredijk en De Wier in Ureterp kunnen rekenen op een bijdrage van 1.250 euro.
Het koor Smelne Vocaal organiseert op 19 december een concert in de Dorpskerk in Beetsterzwaag en ontvangt hiervoor 1.000 euro. De Spijkerpakkenband uit Lippenhuizen verzorgt op 17, 18 en 19 december drie kerstvoorstellingen ‘Het meisje met de Zwavelstokjes’. Zij kunnen rekenen op een bijdrage van 750 euro. Voor de organisatie van de Open Monumentendag en kunstmarkt in Beetsterzwaag ontving Stichting KunstPromotie Beetsterzwaag 750 euro.
Stichting senioren N.H. Schreuderreis organiseert jaarlijks een uitje voor ouderen uit Beetsterzwaag. De Van Teyens Fundatie droeg 35 euro per deelnemer bij.
Met de toekenning van deze bijdragen beschikt de Van Teyens Fundatie nog over voldoende middelen voor mooie, éénmalige projecten op het gebied van onder meer cultuur, ouderen, zorg en jongeren. Het is niet strikt noodzakelijk dat deze projecten nog in 2021 plaatsvinden. Aanvragen kunnen tot 1 november worden ingediend via de vanteyensfundatie.nl (aanvraag om een bijdrage).
 
 
 

Meer SA!

D
RWF is na nipte zege op Twijzel veilig Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Turfroute vijftig jaar geleden gered Nieuws 21 uur geleden
Trainer Guido Pen: “Hoe het seizoen ook eindigt, het is een leerzaam jaar geweest voor de spelers.”
'We kunnen niet op een gelijkspel gokken' Sport 17 mei, 16:00
Afbeelding
Zaterdag: activiteiten rond opening Turfroute Nieuws 17 mei, 13:46
Afbeelding
Pinkstertip: Pinksterfeest316 in Wijnjewoude Cultuur 17 mei, 12:30
Afbeelding
In het zonnetje! Column 17 mei, 12:23
Afbeelding
Five Pack strijdend ten onder in kampioenswedstrijd Sport 17 mei, 11:37
Afbeelding
Uittip: theatervoorstelling 'Zolang de vogels vliegen' Cultuur 17 mei, 11:31