Afbeelding

Weekendtip: middagje soul in MeJander Oldeberkoop

Algemeen

OLDEBERKOOP Onder het motto ‘Keep The Soul Alive’ richtte saxofonist Henk Haak in 2014 de band Soul Vibration op. Inmiddels staat er een mooie opgetuigde band op het podium die overal kan rekenen op enthousiaste reacties. Zondagmiddag 5 februari (14.30 uur) verzorgt de band een heerlijk optreden in Mfa MeJander te Oldeberkoop.

Muzikaal gebeurt er iets, publiek wordt meegezogen in lekkere ‘old school soul’ met een heilzame werking op de soms toch al wat stramme ledematen. Maar liefst vier  groovy zangeressen, een blazerssectie bestaande uit een trombonist, trompettist, twee saxofonisten en dan nog een ritmesectie met een pianist, bassist, gitarist en drummer. Samen vormen ze een twaalfkoppige soulformatie die zich swingend uit de naad werkt om het publiek, jong en oud, een onvergetelijke middag of avond te bezorgen en de locatie waar ze optreden omtoveren tot een ware soultempel. 

Het repertoire bestaat uitsluitend uit swingende soul uit de sixties and seventies. Een prachtige soulballad om het publiek ongeremd mee te laten zingen ontbreekt ook niet.

Entree: 10 euro.

Meer SA!

Afbeelding
Nieuwe gemalen bij Terwispel en Gorredijk Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Smullen van gratis pannenkoeken Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Oproep: aandacht voor Indië-weigeraars en onderduikgevers Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Nipte zege Wispolia op hekkensluiter Sport 19 mrt., 19:44
Afbeelding
Staartclubs Blue Boys en Tijnje roeren zich Sport 19 mrt., 18:12
Afbeelding
LDODK plaatst zich voor play-offs Sport 19 mrt., 08:49
Afbeelding
Dekker is ook zonder WR tevreden Sport 18 mrt., 18:11
Afbeelding
Weekendtip: Sjonge Jonge in Witte Kerk Cultuur 18 mrt., 09:18