Afbeelding

Hie & Sie stopt er mee: leegverkoop

Ondernemen

GORREDIJK Hie & Sie Lingerie is vanaf deze week begonnen met een totale leegverkoop. Er is geen opvolger voor de zaak en eigenaresse Alie Visser wil gezien haar leeftijd minder werken. Het besluit viel haar zwaar. “Mar ik wurkje al sûnt myn fyftjinde en dan moatst in keuze meitsje. Je moat in kear. En ik bin no noch sûn en kin wat oars dwaan.”

In juni 2004, nu bijna 20 jaar geleden, opende Alie Visser Hie & Sie aan de Hoofdstraat 65 in Gorredijk. “Ik ha tweintich moaie jierren en fantastyske klanten hân, mar oan alles komt in ein.” Met veel plezier runde ze de authentiek ingerichte speciaalzaak voor dames- en herenlingerie, nachtmode, badmode en beenmode. Daarbij geholpen door collega’s Jelmina en Amarins. Vele klanten hielpen zij met hun zoektocht naar onder andere een mooie en goedpassende bh. Voor klanten was het vertrouwen in de deskundigheid en de respectvolle en plezierige aanpak reden om steeds terug te komen.

Deze week start de leegverkoop met kortingen van twintig procent op de gehele winkelvoorraad. Op de winkelramen en social media worden vervolgens de oplopende kortingen bekendgemaakt. 

De opties voor invulling van het pand van Hie & Sie staan nog open, zegt Alie Visser. “Hoe en wat der fierder gebeurt, dêr kin ik noch gjin meidielings oer dwaan, mar we ferwachtsje dat it rûn de simmer bekend wurdt.”

Meer SA!

Gorredijk won zondag met 3-1 van Akkrum.
Ook Akkrum kan Gorredijk niet stoppen Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Beheerste winst voor LDODK Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Five Pack wint ruim van Moestasj Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Pijnlijke thuisnederlaag voor Wispolia Sport 14 uur geleden
De touwtrekkers Douwe en Rutger
NoSa!: wereldkampioenen op karakter (video) Nieuws 19 uur geleden
Renske Holwerda
NoSa!: Tiny houses willen iets toevoegen aan Gorredijk (video) Algemeen 2 mrt, 16:41
Milène van der Smissen in de voorstelling Voor mijn part Dolly.
Dolly Parton centraal in De Skâns Cultuur 2 mrt, 13:55
Afbeelding
Jan Piepers interim-trainer Lintjo Sport 2 mrt, 11:36