Afbeelding

Natuurlijke Verbeelding bij Galerie Efterom

zaterdag 8 april 13:00 - 17:00

In Galerie Efterom is van zaterdag 4 februari tot en met 10 april de expositie ‘Natuurlijke Verbeelding’ te bekijken met keramiek van Karin Koudenburg en Dick Tillema en schilderijen/mixed media van Hennie Dijk-Stel. Koudenburg heeft als uitgangspunt natuur, architectuur en eigen omgeving. Vaak open vormen met een duidelijk lijnenspel. Ze combineert haar keramiek ook regelmatig met glas waardoor het strakke lijnenspel een contrast vormt met de vloeiende vormen van het glas. Tillema maakt strak werk met soms een verweerde toets. Uitgebalanceerde vormen gebaseerd op sterk geabstraheerde landschappen. Vaak zijn het Raku-gestookte objecten. Dijk-Stel laat vooral haar fascinatie voor de natuur zien. De natuur geeft ze weer met diverse materialen in vormgeving vooral realistisch waaronder botanische tekeningen. De galerie is open op zaterdag en zondag (13.00-17.00 uur) en op afspraak. galerie-efterom.nl

Locatie