Concert Kamermuziek Conservatorium in Beetsterzwaag
Concert Kamermuziek Conservatorium in Beetsterzwaag Martine Mees

Lenteconcert docenten en master-studenten met kamermuziek

zaterdag 22 april 2023 16:00 tot 17:15

Klassiek Concert in Beetsterzwaag door musici van het Prins Claus Conservatorium. Hoofdvakdocenten presenteren samen met master-studenten een afwisselend programma met klassieke muziek in diverse ensembles met piano.

Deze professionele musici, die doceren en studeren aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen voor hun Master of Music, spelen in ensembles klassieke kamermuziek.

Het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen is zeer verbonden met de samenleving in het noorden van Nederland en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Hun missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in onze samenleving. In de opleiding hoort het geven van concerten, waar wij hen graag de gelegenheid voor geven.

Foto-bijschrift: concert door docenten en studenten ensembles met piano in Beetsterzwaag, gemaakt door Kor de Vries.

Dit concert wordt georganiseerd door Cultbee, in samenwerking met het Prins Claus Conservatorium, met dank aan vrijwilligers, donateurs (Cultbee is een culturele ANBI), partners, subsidiegevers. Reserveren aanbevolen!  Meer informatie: www.cultbee.nl en www.hanze.nl/nld/onderwijs/kunst/prins-claus-conservatorium

Plaats:  in Ontmoetingskerk, Achter de Hiemen 41, ingang aan de Vlaslaan t.o. 26,9244 BP Beetsterzwaag

Parkeren:           naast de kerk, Vlaslaan, of achter De Buorskip, Vlaslaan 26.

Aanvang:            16:00 uur;  ontvangst vanaf 15:45 uur.Einde:                   17:15 uur; Het concert duurt een uurtje zonder pauze.

Er wordt geen koffie/thee geschonken.

Entree-concert: € 10, - (incl 9% BTW) (t/m 18 jaar: gratis) per persoon.Kaartverkoop: Online bij Eventbrite (plus boekingskosten)

Locatie