Kunstmanifestatie 7 Droom Duo's
Kunstmanifestatie 7 Droom Duo's Wietske Lycklama à Nijeholt

Kunstmanifestatie 7 Droom Duo’s

zondag 14 augustus 13:00 - 17:00

Om de twee weken is er een Droom Duo, een solo tentoonstelling van twee professionele kunstenaars uit Noord Nederland, en de dialoog tussen de kunstenaars en hun werk. Nu te zien in Galerie Hoogenbosch te Gorredijk van 8 mei t/m 14 augustus. Programma op www.skepkunst.nl

8 mei t/m 22 mei:  Betty van der Kamp en Marijke Pieters

24 mei t/m 5 juni:  Bennie Timmer en Gert Sennema

7 juni t/m 19 juni:  Raimond Evers en Rix Wierenga

21 juni t/m 3 juli:  Henrike Scholten en Sabine Liedtke

5 juli t/m 17 juli:  Barteld Evenhuis en Wietske Lycklama à Nijeholt

19 juli t/m 31 juli:  Geertje Geertsma en Miriam Knibbeler

2 augustus t/m 14 augustus:  Open Call 

Kunstmanifesatie 7 Droom Duo’s
De kunstmanifestatie 7 Droom Duo’s is een initiatief van SKEP - Stichting kunst en publiek. De curator Wietske Lycklama à Nijeholt heeft voor deze kunstmanifestatie een aantal kunstenaars benaderd van wie zij het werk bewondert en heeft hen gevraagd of ze wilden exposeren in Galerie Hoogenbosch. Vervolgens heeft zij de vraag gesteld met wie ze graag zouden willen exposeren.
Dat leverde integere reacties en voorstellen op die zeer de moeite waard zijn om als bezoeker te ervaren.

Antwoorden waar je stil van wordt, die zo echt zijn omdat ze een stille droom vertellen van bewondering en verlangen. Om dan de mogelijkheid te krijgen mee te doen in een kunstmanifestatie met iemand die je al lang in stilte bewondert, of die je als je voorbeeld ziet, werkte voor de kunstenaars heel inspirerend.

 Om de twee weken bevragen en verbeelden twee kunstenaars maatschappelijke thema’s vanuit hun betrokkenheid, maar andersom kan het publiek ook vragen stellen aan de kunstenaars tijdens de expositie. Neem een kijkje in de agenda van de kunstmanifestatie 7 Droom Duo’s  wanneer de betreffende kunstenaar zelf een paar dagen aanwezig is tijdens de openingstijden van dinsdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur.