Interactieve collegereeks voor ouderen

maandag 4 juli 14:30 - 15:30

 In samenwerking met Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) en Stichting Else organiseren Sûnenz en ZuidOostZorg in de maand juni een interactieve online collegereeks. Al sinds 2014 organiseert OGJG de interactieve colleges en bereiken duizenden senioren per jaar. Tijdens die colleges gaan studenten in gesprek met senioren over uiteenlopende onderwerpen, halen ze herinneringen en kennis op en delen ze ervaringen. Alles onder het motto: persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd. In de collegereeks van Sûnenz en ZuidOostZorg komt studentdocent Ariana langs met haar collegereeks ‘Met de dag blijer’ waarbij deelnemers ontdekken welke hormonen ons blijdschap laten voelen, hoe kleuren, geuren en smaken ons positief beïnvloeden en wat het effect is van mediteren, muziek luisteren en mentaal journalen. De colleges zijn thuis via Zoom te volgen maar ook in De Miente te Gorredijk en De Lijte in Ureterp. De colleges worden gehouden op de maandagen 13, 20 en 27 juni en 4 juli (14.30-15.30 uur). Opgeven kan bij Jorna de Koning: j.dekoning@zuidoostzorg.nl of 06-12343598. Meedoen is gratis.