Kunstmanifestatie 7 Droom Duo's met Henrike Scholten en Sabine Liedtke
Kunstmanifestatie 7 Droom Duo's met Henrike Scholten en Sabine Liedtke Henrike Scholten

Kunstmanifestatie 7 Droom Duo’s met Henrike Scholten en Sabine Liedtke

vrijdag 24 juni 13:00 - 17:00

Om de twee weken bevragen en verbeelden twee professionele Noordelijke kunstenaars maatschappelijke thema’s vanuit hun betrokkenheid, maar andersom kan het publiek ook vragen stellen aan de kunstenaars tijdens de expositie. Kijk voor het programma op www.skepkunst.nl

De curator Wietske Lycklama à Nijeholt heeft voor deze kunstmanifestatie een aantal kunstenaars benaderd van wie zij het werk bewondert en heeft hen gevraagd of ze wilden exposeren in Galerie Hoogenbosch. Vervolgens heeft zij de vraag gesteld met wie ze graag zouden willen exposeren. Dat leverde integere reacties en voorstellen op die zeer de moeite waard zijn om als bezoeker te ervaren.

 

Antwoorden waar je stil van wordt, die zo echt zijn omdat ze een stille droom vertellen van bewondering en verlangen. Om dan de mogelijkheid te krijgen mee te doen in een kunstmanifestatie met iemand die je al lang in stilte bewondert, of die je als je voorbeeld ziet, werkte voor de kunstenaars heel inspirerend. 

Kunstmanifestatie 7 Droom Duo’s is een initiatief van SKEP - Stichting kunst en publiek

Locatie