42ste Friese Radio Markt in Beetsterzwaag
42ste Friese Radio Markt in Beetsterzwaag

42ste Friese Radio Markt in Beetsterzwaag

zaterdag 28 mei 2022 9:00 t/m 15:00

Op zaterdag 28 mei 2022  organiseren wij de 42ste Friese Radiomarkt. 

Ook deze keer verwachten we, net als voorgaande jaren, weer veel bezoekers uit het hele land, en ook vanuit het buitenland komen de radiozendamateurs onze markt bezoeken. 

De datum voor de 42ste radiomarkt is op zaterdag 28 mei 2022 in en rondom “de Buorskip” aan de Vlaslaan 26, 9255 CH in Beetsterzwaag en de markt is geopend van 09:00 uur tot 15:00 uur. 

De entreeprijs is € 5,- en er kan gepind worden.Voor de radiozendamateur en elektronica liefhebber is dit de dag om je slag te slaan, hier vind je de onderdelen waar je naar op zoek bent. Onze markt is al jaren bekend als een gezellige markt waar het goed vertoeven is. Ruim 100 handelaren uit binnen en buitenland zullen er hun koopwaar aanbieden zoals bijvoorbeeld, oud, nieuw en dumpmateriaal, radio/zendontvangers, computers, antennes, kabel, gereedschap en vele andere zaken, te veel om op te noemen.

De route naar de markt en de gratis parkeergelegenheid in de omgeving van de Vlaslaan, wordt aangegeven door borden. Voor de mindervalide bezoekers zijn er parkeerplaatsen tegenover de ingang van de markt. Door de in oranje hesjes geklede medewerkers van de FRM wordt u naar een parkeerplaats verwezen. Voor de vergunning houdende radiozendamateurs is er een inpraatstation actief op de repeater van Heerenveen. De frequenties zijn 145.700 MHz en 430.025 MHz. 

Tot ziens op 28 mei 2022 

Namens de FRM commissie,

Dick van Ens 

PA1DE

Locatie

  • De Buorskip

    Vlaslaan 26
    9244CH Beetsterzwaag