Crea- & smulmarkt Bakkeveen
Crea- & smulmarkt Bakkeveen Martijnvandervaart.nl

Crea- & smulmarkt Bakkeveen

vrijdag 27 mei 2022 11:00 t/m 18:00

De Crea & Smulmarkt is de jaarlijks terugkerende markt in het centrum van Bakkeveen. De markt is altijd op de vrijdagmiddag in het lange Hemelvaart-weekend van 11:00 uur tot 18:00 uur. De organisatie is in handen van TIP-Bakkeveen.

Smullen Het is een gezellige, inspirerende markt. In het centrum worden meer dan 40 kramen bemand door ondernemers en bedrijven uit de regio. Zij presenteren hun streek- en regioproducten: uiteraard ook om te proeven. Er zijn allerlei foodtrucks die met hun smulwaren bijna de hele wereld vertegenwoordigen. Een goede gelegenheid om eens nog onbekend maar wel erg lekkere hapjes te proeven.

Crea-deel Het creatieve deel wordt verzorgd door kunstenaars die hun unieke creaties tonen. Zij laten zien hoe ze werken, geven uitleg en in een aantal gevallen kun jezelf of de kinderen deelnemen. Humoristische artiesten en enthousiaste straatmuzikanten zullen er voor zorgen dat allerlei vrolijke optredens plaats vinden.

Speciaal voor de kinderen is er een poppenkast, een verhalenverteller en deelname bij de  creatieve kramen.  Je kunt al het nieuwgierige en interessante bekijken, soms proeven, eventueel kopen of lekker op 1 van de terrassen de markt overzien onder genot van een vrolijk live achtergrond muziekje en een drankje. Meer info op www.bakkeveen.nl/crea .

Locatie

  • Centrum Bakkeveen

    Weverswâl 5
    9243jl Bakkeveen