olieverfschilderij wildgerecht - Gabriëlle Westra
olieverfschilderij wildgerecht - Gabriëlle Westra GMWestra - Galerie Autrevue

wild art diner - kunstveiling en topdiner t.b.v. friese natuur

zaterdag 8 oktober 2022 18:00 tot 23:59

Galerie Autrevue organiseert 8 oktober het Wild Art Diner. Nu het eindelijk weer kan, willen we jullie volop laten genieten van een  Wild Art Diner. 
Waar: in restaurant De Oranjetuin Tjaarda, Kon. Julianaweg 98 8453 WH Oranjewoud. Gastheer Thom van der Heide jullie ontvangt op zaterdag 

Wanneer: 8 oktober 2022 18:00 uur

Uitnodiging

Een volledig verzorgde avond vol kunst, cultuur, muziek, verhalen, een veiling (tbv de Friese natuur) en een 5-gangen wilddiner incl. wijn- en waterarrangement. 

Goed doel: een weidevogelparel van het ANF Agrarisch Natuurfonds Friesland. 

We kunnen niet zonder de liefde voor de natuur.  

Ontvangst in stijl U wordt om 18.00 uur in stijl ontvangen met de klanken van jachthoorns, met amuses en bubbels in de Oranjetuin van Parkhotel Tjaarda Oranjewoud, Kon. Julianalaan 98, Oranjewoud.   

Topdiner U geniet aansluitend van een exquise 5-gangen wild menu incl. wijn- en waterarrangement. Gastheer Thom van der Heide zorgt ervoor, dat het u culinair aan niets ontbreekt.

Verhalen, Muziek & Kunst 

Tijdens dit diner krijgt u ook verhalen voorgeschoteld over bijzondere attributen in de natuur. Ook de jachthoorns laten meer van zich horen. Kunstenaars Randolph Algera en Gabriëlle Westra tonen bijzondere schilderijen van natuurtaferelen. Ze vertellen met passie over het ontstaan van de speciaal voor dit Wild Art Diner gemaakte kunstwerken.

Veiling & Afterparty Er zijn veel interessante kavels met kunst en attributen, die een relatie hebben met wild en de natuur. Een veilingmeester zorgt voor de juiste ambiance. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel: een Friese weidevogelparel van het ANF, het Agrarisch Natuurfonds Friesland. Na het diner zorgt een DJ voor de afterparty tot 0.00 uur.

Boeken Voor 175 € p.p. heeft u een compleet verzorgde avond, die u niet wilt missen. Sluit u aan bij de crème de la crème aan gasten en geniet samen met familie en vrienden. Boek snel, want vol is vol. 

Locatie