Daan's gezonde gedachten

"Daan, heb jij een handcrème voor mij? Het moet wel bij psoriasis kunnen." Na wat doorvragen gebruikte de klant juist de producten die wij sowieso nooit zouden adviseren, laat staan bij huidaandoeningen. Rondom de mond en ogen was haar huid erg droog. "Niks helpt", wordt er al snel gezegd. "Ik smeer er steeds maar vase... op." 

Ik 'zuchtte' en vroeg haar waarom ze niet eerder bij mij is gekomen. Ze wreef met haar duim en wijsvinger over elkaar. "Daan, je bent duur." Oké, kwaliteit heeft inderdaad een prijs, maar geeft meestal ook resultaat. We verkopen ook goedkope, natuurlijke merken die in de basis prima hun werk doen, zonder onze huidflora of hormoonhuishouding te verstoren. Nu smeer je tevergeefs al jaren met producten die de klachten juist verergeren en niks oplossen. Over duur gesproken. Voor een paar euro heb ik een lipbalsem voor je die wel een droge huid verzorgt. Wat gebruik je onder de douche? Ook daar viel nog veel te 'winnen'. Uiteindelijk ging ze met een liter natuurlijke douchegel met pure karitéboter van nog geen vijftien euro de deur uit, een blik natuurlijke van-top-tot-teencrème van amper een tientje, de lipbalsem en ja ze wou toch ook de oogcrème speciaal voor haar huidklachten proberen. Verder nog wat gratis voedingsadviezen, immers: mooi van binnen is mooi van buiten. 

Wij staan hier om met je mee te denken en helpen te voorkomen dat je veel geld uitgeeft aan producten zonder resultaat. Doe je voordeel met onze kennis en ervaring!

Daniëlle Bakker