Van Teyens Fundatie
Van Teyens Fundatie

Financiële ondersteuning door Van Teyens Fundatie

Nieuws

BEETSTERZWAAG Het College van Regenten van Stichting Van Teyens Fundatie heeft weer een aantal aanvragen voor financiële ondersteuning gehonoreerd. 

Stichting Culturele Activiteiten Opsterland ontvangt een bijdrage van 1.500 euro voor het organiseren van het Gouden Spiker Festival 2023 in Ureterp, onder andere met een compositie over de historische figuur Dodo van Haska. 

De Stichting Cultuur Beetsterzwaag kan rekenen op een bijdrage van 5.000 euro voor het organiseren van diverse concerten, een kunstmarkt en een kunst- expositie. 

Voetbalvereniging Bakkeveen wil investeren in twintig zonnepanelen op het dak van de kantine en kan rekenen op een bijdrage van 3.125 euro. 

Museum Opsterlân ontvangt een bijdrage van 1.500 euro voor het organiseren van een tentoonstelling rondom de April-Meistaking in 1943. Deze staking staat ook wel bekend als de Melkstaking. 

Plaatselijk Belang Beetsterzwaag-Olterterp ontvangt een bijdrage van 850 euro voor het organiseren van de jaarlijkse 4 meiherdenking in Beetsterzwaag-Olterterp op 4 mei 2023.