Afbeelding

Vervolg Parkinson Cafés

Nieuws

GORREDIJK De Parkinsonwerkgroep Drachten e.o. krijgt een nieuwe organisatieopzet. Met in Drachten drie tot vier keer per jaar grote bijeenkomsten met sprekers, vaak ook met muziek en entertainment. Daarnaast zijn er Cafébijeenkomsten in de regio: in Gorredijk, Burgum en Drachten. De eerste grote bijeenkomst is op 21 april (14.00-16.00 uur) in Drachten, bij Sûnenz. 

Het is de aftrap van het nieuwe jaar, waarbij de aanwezigen worden meegenomen in de ambities en plannen voor 2022 en verder. De middag staat vooral in het teken van elkaar (weer) ontmoeten, ervaringen uitwisselen en kennis opdoen. Na de pauze laat de ‘Stellingwarver’ troubadour Karst Berkenbosch, samen met zijn vaste gitarist Verbeek, moderne, maar ook oude en misschien wel Stellingwarver gouden oude hits horen. 

Na de grote bijeenkomst in Drachten volgen er drie regionale bijeenkomsten, onder andere op 19 mei in Gorredijk. De Parkinson Cafés helpen mensen met de ziekte van Parkinson om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te houden. Om deze mensen te ondersteunen organiseert het Parkinson Café jaarlijks verschillende bijeenkomsten.