Gebruiksgemak sterk verbeterd op vernieuwde site sa24.nl

Gorredijk Het was tijd voor een opfrisbeurtje. Daarom heeft Sa!Media sinds vorig week haar eigen website vernieuwd en verbeterd. 

Aan de ‘achterkant’ biedt de nieuwe site ons veel extra mogelijkheden om sneller en dus effectiever te werken. En nog beter in te spelen op de actualiteit. Maar het gaat er natuurlijk vooral om wat de nieuwe site u extra biedt. En dat is heel wat.
Ten eerste is het gebruik van sa24.nl op de mobiele telefoon veel prettiger. Onze cijfers laten zien dat veel bezoekers juist via de mobiele telefoon en de iPad onze site bezoeken. De nieuwe site is daarnaast een stuk gebruiksvriendelijker. Na het lezen van een artikel komt direct het laatste nieuws in beeld. U hoeft niet eerst terug naar het hoofdmenu. Het is daardoor veel gemakkelijker en dus prettiger om lekker rond te struinen in het nieuws uit de eigen regio. Bovendien is ook in één oogopslag duidelijk welke artikelen het meest gelezen zijn en zijn de artikelen overzichtelijk in rubrieken verdeeld.

Iedere week brengen wij circa 20.000 kranten huis aan huis rond. Wie niet zo lang wil wachten of bijvoorbeeld in het buitengebied de krant niet ontvangt, kan ook heel goed online terecht. Het online lezen van de krant is op de nieuwe site een stuk gemakkelijker gemaakt. U kunt eenvoudig door de krant bladeren en door op artikelen te klikken de tekst beter lezen. Ook alle advertenties, inclusief de familieberichten, zijn op deze manier goed te bekijken.

Bij de introductie van de nieuwe site gebruiken we nog maar een deel van alle mogelijkheden. In de komende maanden zullen we regelmatig nieuwe toepassingen kenbaar maken. Bijvoorbeeld het online doorplaatsen van advertenties en familieberichten of het overzichtelijk in dossiers weergeven van artikelen rond een thema. Ook zijn er mogelijkheden om meer met video te doen. Wij zitten vol plannen. Kijk regelmatig op sa24.nl en u ziet wat wij ervan maken.

Redactie Sa!Media