zwamcijsje
zwamcijsje Siebe Kuipers

Kijk: Mendelt Tillema in TiPiSa!

TiPiSa!

BAKKEVEEN Mendelt Tillema groeide op in Bakkeveen. Hij is dagelijks bezig met het bedenken en ontwikkelen van gezonder en klimaatvriendelijker eten. Een paar jaar geleden introduceerde hij een hamburger en een worstje die waren verrijkt met het gezonde zeewier. 

Hij heeft weer iets nieuws bedacht: het zwamcijsje, een veganistische versie van het alom bekende saucijzenbroodje. Met een vulling van oesterzwammen. Net zo knapperig en net zo lekker, concludeerden de proevers aan tafel. 

Mendelt vertelt in TiPiSa! de achtergronden van het zwamcijsje en wat zijn plannen zijn om hiervoor een markt te creëren.


Meer SA!

Afbeelding
Weekendtip: Keltyske Jûn met doedelzakken Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Weekendtip: Lentemarkt in atelier De Weefplaats Cultuur 16 uur geleden
Clubtopscorer Matthijs Velkers (midden)  hoopt weer fit te zijn voor de nacompetitie.
Mildam werkt aan vorm voor nacompetitie Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Kunsthuis SYB: Fries dada-erfgoed Cultuur 22 uur geleden
Klaas en Engbert Frieswijk bij de Amerikaanse Greyhound.
'Dizze bus hat fan Boney M. west' Nieuws gisteren
Joop Gall en de spelers van Jubbega willen het seizoen afmaken en gaan daarmee in tegen het bestuur van de voetbalvereniging
Trainer en spelers Jubbega willen seizoen afmaken Sport gisteren
Afbeelding
Opsterland handhaaft verbod lelieteelt Nieuws gisteren
Fenna de Vos in de showroom aan de Bûtewei.
Fenna over het belang van passende lingerie Ondernemen 18 apr, 12:39