Afbeelding

Volop goud voor acrogymmers

Sport

SURHUISTERVEEN  Zaterdag haalden Jannah Eppinga (Frieschepalen), Else Brink (Siegerswoude) en Ninthe Alma met een strakke oefening bij een plaatsingswedstrijd in Surhuisterveen goud bij de D-junioren.

Verder kwamen in de wedstrijd de E junioren duo’s in actie. Liefst vier teams van WSBF lieten in een groot deelnemersveld hun oefening zien. Aniek Braam en Fenna Hoekstra werden overtuigend eerste. Jildou van Houten en Fenna Baron misten net het podium en werden vierde. 

Alicia Mozes en Nola Riemersma werden zesde. Benthe van Til en Feline de Vries werden tiende. In de categorie E senioren kwamen Danisha Slotegraaf en Thirza Vrij in actie, voor deze dames was dit hun eerste wedstrijd ooit. Met een klein foutje in de oefening werden de meiden 15e. 

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan de D+ teams van WSBF. Bij de junioren werden Miriam Woudstra, Wencke Sijbranda en Janke Havinga na twee oefeningen knap tweede. Bij de junioren duo’s kregen Alisha Dijkstra en Meike Fleurij na 2 oefeningen het brons omgehangen. 

Bij de Senioren Duo’s werden Tineke Bosklopper en Eline Mulder op 0.01 verschil met de nummer 1 tweede. Het combi team met Wardy bestaande uit Meta van Dekken, Karin ter Horst en Marlène Dijkstra kwam uit in de D+ senioren zijn werden na twee oefeningen vijfde. Als laatste kwamen Elsa de Vries, Sanne Bouma en Fardau Hoekstra in actie bij de D senioren ook deze dames kregen het goud omgehangen. 

Op 2 maart volgt het FK in Buitenpost.

Meer SA!

Gorredijk won zondag met 3-1 van Akkrum.
Ook Akkrum kan Gorredijk niet stoppen Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Beheerste winst voor LDODK Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Five Pack wint ruim van Moestasj Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Pijnlijke thuisnederlaag voor Wispolia Sport 14 uur geleden
De touwtrekkers Douwe en Rutger
NoSa!: wereldkampioenen op karakter (video) Nieuws 19 uur geleden
Renske Holwerda
NoSa!: Tiny houses willen iets toevoegen aan Gorredijk (video) Algemeen 2 mrt, 16:41
Milène van der Smissen in de voorstelling Voor mijn part Dolly.
Dolly Parton centraal in De Skâns Cultuur 2 mrt, 13:55
Afbeelding
Jan Piepers interim-trainer Lintjo Sport 2 mrt, 11:36