Afbeelding
Jacob Heres

Makkie voor LDODK tegen TOP

Sport

GORREDIJK De uitslag zegt voldoende: 25-12. LDODK/Rinsma Modeplein had zaterdagmiddag geen enkele moeite met TOP. Het was al snel geen wedstrijd meer.

De gasten uit Sassenheim spelen aanvallend een constant seizoen. Voor de vierde keer op rij bleef de teller steken op twaalf doelpunten. De ploeg is nog maar een schim van wat het jarenlang was en staat na vier duel nog steeds op nul punten.

LDODK startte met Rixt Bouma in de basis, Esmee van Veen speelt dit weekend het EK U21 in Spanje. Een superfit ogende Julian Frieswijk eiste in het begin van de wedstrijd een hoofdrol op. Van de eerste zeven doelpunten nam hij er vier voor zijn rekening. Toen aan LDODK-zijde de teller op zeven stond, had TOP twee keer gescoord. En een strafworp gemist.

LDODK liep uit naar 11-4, waarna TOP terug kwam tot 11-6. Twee fraaie in doelpunten omgezette kansen van Julian Frieswijk en Rixt Bouma brachten de ruststand op 13-6.

LDODK ging na rust gewoon verder met scoren. Op 16-6 mistte TOP opnieuw een strafworp. Daarna liep LDODK gestaag verder uit naar uiteindelijk een 25-12 eindstand.

Er rest nu nog één competitiewedstrijd voor de zaal, volgende week zondag in Amsterdam tegen Blauw Wit.

Meer SA!

Afbeelding
Gjin ôfstân dwaan Column 3 uur geleden
Afbeelding
Oproep raad: ook in kleinere dorpen blijven bouwen Nieuws 4 uur geleden
Diëtiste Jennifer Plein, huisarts Jon Brouwers, voorzitter Plaatselijk Belang Frans Mulder, directeur Rabobank Durk Mous, leefstijlgroep-coach Alie Koopal.
'De beste dokter staat in de keuken' Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Veel vragen over handhaving van lelieteelt Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Sa! zoekt bijzondere moeders (en vaders) Nieuws 4 uur geleden
Met stoffen uit de buurt kon het team 300 meter vlaggenlijn maken.
Ruim 1100 vlaggetjes verbinden buurt op Koningsdag Nieuws 4 uur geleden
Trainer Joop Gall begrijpt weinig meer van de ontstane situatie bij Jubbega en ziet weinig kans om het seizoen op een sportief correcte manier af te maken.
Volop vraagtekens over positie Jubbega Sport 23 apr, 13:28
Tet en Ben Leenman waren maandag zestig jaar getrouwd.
Tet zag ineens een leuke keeper Nieuws 23 apr, 12:10