Afbeelding
Sietse de Boer

LDODK nog volop in race voor play-offs veldtitel

Sport

GORREDIJK De korfballers van LDODK/Rinsma Modeplein staan zaterdagavond in Capelle aan den IJssel voor een belangrijk duel om een plek in de play-offs om de nationale veldtitel. 

In de reguliere competitie staat LDODK nu op de tweede plaats. Dat is voldoende voor het toetje aan het einde van de competitie, waarvoor de twee beste teams per poule in kruisfinales bepalen wie om het Nederlands kampioenschap strijdt. 

Maar met elf punten heeft LDODK maar één puntje meer dan KCC, de tegenstander van komend weekend. In de laatste speelronde speelt LDODK tegen Blauw-Wit, dat niet meer meedoet om de prijzen. KCC komt dan uit tegen de puntloze degradant DeetosSnel. 

LDODK won afgelopen zaterdag van deze Dordtse ploeg, maar het duurde lang in de wedstrijd voor het definitieve gat was geslagen. De wedstrijd eindigde in 19-15. Koploper in de Ereklasse A op het veld is Fortuna uit Delft, de landskampioen in de zaal. In de andere poule, de Ereklasse B, zijn de beide deelnemers aan de play-offs al bekend: PKC en DVO.

Meer SA!

Afbeelding
Cultuurfestival Eijer: ‘Welkom in onze wereld’ Cultuur 48 minuten geleden
Afbeelding
Vreemde gasten in Bakkeveen Cultuur 1 uur geleden
Afbeelding
Rentevaste periode Column 6 uur geleden
Afbeelding
De duurzame broers van De Broerderij Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Het Bontebos aanwezig op Foodfestival Bontebok Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Alliade voegt zorg samen onder één naam Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Flaeijel zoekt Deutz liefhebbers Cultuur 29 jun, 14:39
Afbeelding
Gemeentesecretaris Opsterland vertrekt Nieuws 29 jun, 13:09