Het team van Bysûnder yn blommen met Miranda midden voor.
Het team van Bysûnder yn blommen met Miranda midden voor.

Nieuwe bloemenwinkel Bysûnder yn blommen

Ondernemen

GORREDIJK Een nieuwe naam, stijl en begin. Donderdag 8 februari opent Miranda de Jager uit Jubbega bloemenwinkel Bysûnder yn blommen aan de Hoofdstraat 13 in Gorredijk. 

In korte tijd gaf de bloemist het voormalig pand van ‘t Zusje van Home43 een make-over met een aansprekende vrolijke touch. Vanaf haar negentiende is Miranda bloemist. Ze leerde het vak van Popke Popkema en werkte 23 jaar bij Tuindorado. Twee jaar geleden stapte ze over naar Home43; afgelopen jaar was ze ook geregeld in ‘t Zusje van’ in Gorredijk te vinden. 

Begin dit jaar hoorde Miranda dat de winkels gingen sluiten. “Doe betocht ik dat ik wol graach in blommesaak foar mysels ha woe. Ik hie der yn al dy jierren nea by stilstien dat dit op myn paad komme soe.” 

Het assortiment van Bysûnder yn blommen bestaat uit kwaliteitssnijbloemen en planten, aangevuld met cadeaus en aardigheidjes voor elke beurs. Miranda is gespecialiseerd in trouw- en rouwwerk. “Ik ha al in protte trouwerijen op lokaasje oanklaaid. En yn rouwurk wol ik ek moaie dingen dwaan, spesjale winsken fyn ik in moaie útdaging.” 

Miranda heeft altijd met plezier bij Home43 gewerkt, haar twee collega’s Itteke en Iekje gaan haar in de nieuwe winkel regelmatig helpen. Op zaterdag krijgt Miranda ook hulp van dochter Lieke. Samen verzorgen ze de bloemenabonnementen en het aankleden van bedrijfsruimtes en huizen. 

Bysûnder yn blommen is te vinden op Facebook en Instagram en via info@bysunderynblommen.nl. Aan de nieuwe website wordt gewerkt.

Meer SA!

Gorredijk won zondag met 3-1 van Akkrum.
Ook Akkrum kan Gorredijk niet stoppen Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Beheerste winst voor LDODK Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Five Pack wint ruim van Moestasj Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Pijnlijke thuisnederlaag voor Wispolia Sport 12 uur geleden
De touwtrekkers Douwe en Rutger
NoSa!: wereldkampioenen op karakter (video) Nieuws 17 uur geleden
Renske Holwerda
NoSa!: Tiny houses willen iets toevoegen aan Gorredijk (video) Algemeen 2 mrt, 16:41
Milène van der Smissen in de voorstelling Voor mijn part Dolly.
Dolly Parton centraal in De Skâns Cultuur 2 mrt, 13:55
Afbeelding
Jan Piepers interim-trainer Lintjo Sport 2 mrt, 11:36