Frisian-Motors
Frisian-Motors

Zaterdag Speeddaten bij Frisian Motors

Ondernemen

BAKKEVEEN Frisian Motors opent zaterdag 5 november (9.00-12.00 uur) zijn werkplaats voor het technische publiek. Om zijn innovatieve manier van de bouw en ontwerp van elektrische voertuigen te tonen en om jongeren enthousiast te maken voor technische beroepen. 

Elektrificering is hot in het Noorden, volgens Theo de Jong van Frisian Motors. “Een lithiumaccufabriek in Leeuwarden, de assemblage van de MaxMobiel in Drachten, volledige elektrische trucs bij Wierda in Joure en Holthausen in Groningen. Allemaal gezonde succesverhalen.” 

Pionier Frisian Motors wordt jaarlijks groter. Het bedrijf telt 22 vaste medewerkers en heeft in de afgelopen jaren meer dan 1.200 volledig elektrische voertuigen gebouwd. Het is een erkend leerbedrijf dat intensief samenwerkt met scholen. 

Sinds vorig jaar werkt Frisian Motors nauw samen met Aeres Tech uit Ede voor op maat gemaakte opleidingen. De orderportefeuille bij Frisian Motors is goed gevuld, de werkplaatsen zitten tot juni volgend jaar vol. De komende weken is er plek voor zes nieuwe collega’s

frisianmotors.com

Meer SA!

Afbeelding
Gevoelige keuze voor Sport Vereent Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Partijen rond De Kompenije weer aan tafel Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Debuut van The Spaltenbridge Band Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
Van Teyens Fundatie helpt Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Oproep: Hoe bespaart u energie? Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Huurwoningen versneld verduurzaamd Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Uitlaten in het donker Column 12 uur geleden
Afbeelding
Lezing: Wat deed Bommen Berend in Opsterland? Cultuur 30 nov, 19:27