De-Skans
De-Skans

Enquête over toekomst De Skâns

Nieuws

GORREDIJK Plaatselijk Belang Gorredijk organiseert de komende weken een enquête onder de lezers van de Sa! en de inwoners van Gorredijk over de toekomst van De Skâns. 

Plaatselijk Belang is een dorpsvereniging, dus geen politieke partij, zo meldt het bestuur nadrukkelijk. Op de ledenvergadering is het bestuur gevraagd om een enquête te houden over De Skâns, het eigen theater en multifunctioneel centrum van Gorredijk. Het maken van plannen voor de toekomst van De Skâns is momenteel weer heel actueel. 

Plaatselijk Belang heeft met de enquête het doel om helder te krijgen wat de gedachten zijn van de bevolking over wat er met theater en multifunctioneel centrum De Skâns moet gaan gebeuren. De enquête wordt breed opgezet: hoe meer mensen antwoorden geven, hoe beter. Overal in Gorredijk hangen posters met een QR-code. Door deze te scannen is het mogelijk de vragen al digitaal te beantwoorden. 

Maar het vragenformulier invullen met een pen en dan inleveren in de verzamelboxen in de bibliotheek, Sportcentrum Kortezwaag of De Skâns kan ook. Het vragenformulier wordt volgende week verspreid samen met de Sa! Iedereen mag de enquête invullen. Inleveren kan tot 20 november. 

De ingevulde gegevens worden anoniem verwerkt en worden niet doorgegeven aan derden. De uitslag wordt tegen het einde van het jaar in de krant gepubliceerd, zodat iedereen kennis kan nemen van de uitkomsten.

Meer SA!

Afbeelding
Spannende jacht in Gorredijk Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Meld je nu aan voor webinar: waarom in 2024 een woning kopen? Ondernemen 3 uur geleden
Afbeelding
Fedde en Lieke Column 9 uur geleden
Wethouder Durk Durksz en Warner de Leeuw van ELAN
Parkeerverbod geldt niet voor scholeksters Nieuws 10 uur geleden
Gjalt Wijma.
'Lekker de zorgen van je af fietsen' Nieuws 13 uur geleden
Xander Wagenaar juicht na zijn winnende treffer tegen Opende. De middenvelder gelooft nog volop in lijfsbehoud van RWF in de derde klasse B.
RWF wil zware nacompetitie ontlopen Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Nieuw seizoen doortrappen van start Sport 13 uur geleden
De vijfendertig kilometer lange mountainbikeroute wordt onderhouden door vrijwilligers.
Mtb-routes worden elk jaar stukje beter Sport 27 mrt, 14:27