Afbeelding
pinksterfeest316

Tweede editie Pinksterfeest 316

Nieuws
In het pinksterweekend beleeft Pinksterfeest 316 haar tweede editie in Wijnjewoude. Een weekend lang workshops, sprekers en muziek in verschillende samenkomsten voor jong en oud. Een plek voor het hele gezin, dit jaar is het ook mogelijk te kamperen.
Het thema dit jaar: IK BEN! Jezus zegt dat Hij het brood is dat Leven geeft. Hij zegt: ‘Wie bij Mij komt zal geen honger meer hebben en wie in Mij gelooft zal nooit meer dorst hebben.’ Het programma begint op vrijdag (20.00 uur) met een samenkomst met Jelle de Kok en Hadassa Praise Ureterp. Voor tieners is er de film ‘Miracles From Heaven’, voor de jongeren ‘Where Hope Grows’. De gezamenlijke afsluiting is bij het kampvuur. De zaterdag begint met een gebedskring (8.00 uur) voor de vroege vogels.
Vanaf 10.00 uur is het kinderfeest in vier tenten. Tegelijkertijd begint in de grote tent een samenkomst met David de Vos. De struggle-run voor tieners, jongeren en mannen start om 14.00 uur. Voor de vrouwen begint dan de workshop ‘Wie ben ik?’.  De grote bijeenkomst in de grote tent (19.30 uur) is met Agnes Huizenga en One Choice. Om 22.00 uur gaat One Choice door met een worshipnight voor jongeren en tieners. Op Pinksterzondag starten de tieners met Margreet Feitsma en de jongeren met Joop Gottmers. In de grote tent is er gelegenheid om gezamenlijk het avondmaal te vieren om de eenheid in Jezus Christus tastbaar en zichtbaar te maken. Jezus zei: ‘Ik ben het brood dat leven geeft’. ’s Middags is er kindertheater met Matthijs Vlaardingerbroek, terwijl er voor de tieners, jongeren en volwassenen in twee rondes workshops zijn. Op Pinkstermaandag sluit het festival af met een traditionele evangelisatiedienst en de liefdesmaaltijd. De tieners kunnen naar het programma van Coen Nuijten en de jongeren naar Fedor Christiaanse. pinksterfeest316.nl

Meer SA!

Trainer Joop Gall begrijpt weinig meer van de ontstane situatie bij Jubbega en ziet weinig kans om het seizoen op een sportief correcte manier af te maken.
Volop vraagtekens over positie Jubbega Sport 7 uur geleden
Tet en Ben Leenman waren maandag zestig jaar getrouwd.
Tet zag ineens een leuke keeper Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Woningbouw op 'rotte kies' in Gorredijk Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Renovatie sporthal Kortezwaag jaar vertraagd Nieuws gisteren
Afbeelding
Grindpalen als fundering onder wegen Nieuws 22 apr, 14:14
Afbeelding
Meidendag bij voetbalvereniging ODV Wijnjewoude Sport 22 apr, 14:13
Afbeelding
Langezwaag laat zege in slotminuut glippen Sport 21 apr, 17:04
Xander Wagenaar omspeelt de doelman en is op weg naar één van zijn drie doelpunten tegen Franeker.
RWF zet met ruime zege opmars voort Algemeen 20 apr, 19:35