Afbeelding

Bijdragen Van Teyens Fundatie

Nieuws
Het College van Regenten van de Stichting Van Teyens Fundatie ondersteunt opnieuw een aantal maatschappelijke initiatieven met een financiële bijdrage. 
Stichting Voedselbank Opsterland ontvangt 20.000 euro voor het verstrekken van voedselpakketten in de gemeente Opsterland. Zwembad De Blauwe Kamp uit Nij Beets kan rekenen op 7.500 euro voor het verduurzamen van de technische installatie. 
Voor de aanschaf van een duofiets voor de dagbesteding van ouderen krijgt Stichting ’t Hummelhûs in Oudehorne 5.000 euro. Speeltuinvereniging Bernewille in Ureterp ontvangt 5.000 euro voor de vernieuwing van de speeltuin. Stichting De Skâns, Cultuur en Sport in Gorredijk krijgt 2.500 euro voor het jubileumweekend ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan. 
Werkgroep Kom Erbij uit Wijnjewoude ontvangt voor de aanschaf van een duofiets 2.500 euro. Stichting Alde Fryske Tsjerken maakt vanuit het Kerkje van Kortezwaag een aantal podcasts/vodcasts van de Preek van de Leek. Zij ontvangen hiervoor een bijdrage van 2.500 euro. Stichting Historisch Beetsterzwaag ontvangt voor de organisatie van de Moanne fan it Erfskip 2.500 euro.
Mocht er een 4-meiherdenking komendan kan de Werkgroep 4 mei herdenking Beetsterzwaag-Olterterp rekenen op een bijdrage van 250 euro.  

Meer SA!

Afbeelding
Uitje in cabrio Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Flaeijel bij dagbesteding Aardemahuys Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
MFA De Tynje kan nu echt los Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe expositie bij Galerie Mildam: de natuur als inspiratiebron Cultuur 3 uur geleden
Afbeelding
Jubbega wacht nog op eerste punten Sport 16 uur geleden
Afbeelding
Sânman & Sikke in Witte Kerk Hemrik Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Crossers ontmoeten crossers Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Grootste Beatleshits in De Skâns Cultuur 23 uur geleden