Afbeelding

Afraw Nation in Hollands’s Got Talent

Cultuur

GORREDIJK De Afro-dansgroep Afraw Nation, onderdeel van Eijer Producties, is op vrijdag 15 september (20.00 uur) te zien in Holland’s Got Talent op RTL4.

De opnamen van het programma zijn al geweest, de deelnemers moeten tot na de uitzending geheid houden of ze door gaan naar de volgende ronde. Een ding over de opnames mogen ze al wel prijs geven: ze zijn heel blij met alle steun en aanmoedigingen die ze hebben ontvangen van vrienden, familie en fans.

Afraw Nation is in 2016 opgericht door Jenny Bhasin. Ze heeft een missie: ‘Afrodance to di world.’ Ze begonnen met het verspreiden van Afro-dance in het noorden van Nederland en brachten dansers van alle leeftijden en niveaus samen. Toen de stijl nog vrijwel onbekend was voor velen, werkten ze hard om het zich eigen te maken. Maar voor Afraw Nation is dansen meer dan alleen beweging; het is een manier om hun gevoel van vrijheid en eenheid uit te drukken. Ze staan niet zomaar voor een dansteam, ze staan voor een cultuur en een gepassioneerde familie.

Met twee opeenvolgende titels als Nederlands kampioen en Noord Nederlands Kampioen, kijken ze nu vooruit en willen ze een breder publiek hun liefde en passie voor Afro laten ervaren. Ze willen dansworkshops aanbieden en opwindende optredens te geven om een feestelijke sfeer te creëren. Bovendien hebben ze hun zinnen gezet op deelname aan grotere wedstrijden in de komende jaren.

Afraw Nation traint op hoog niveau. Het team bestaat momenteel uit 14 getalenteerde dansers variërend in leeftijd van 13 tot 33 jaar.

Meer SA!

Sietse en Leentje van den Berg waren altijd samen in de winkel actief.
Sietse en Leentje stoppen met Wooncentrum Ondernemen 3 uur geleden
Afbeelding
Digitale erfenis Column 4 uur geleden
Burgemeester Andries Bouwman opende de buitenexpositie.
Blijvende indrukken van Jan Loman Cultuur 8 uur geleden
Afbeelding
Humanitas Eetcafé genomineerd Nieuws 8 uur geleden
Arend Waninge
Dekoarum Column 22 mei, 12:01
Silvan Siebenga (rechts) viert feest met Olaf Nijholt die tegen MKV’29 twee keer scoorde en daarmee Bakkeveen voor degradatie behoedde.
Toekomst voetbal Bakkeveen vol vraagtekens Sport 22 mei, 08:06
Afbeelding
Discussie over opvang vluchtelingen Nieuws 22 mei, 08:04
Er kwamen zo'n vierhonderd mensen naar het Fredesfestival in Nij Beets.
De draden van contact op Fredesfestival Nieuws 21 mei, 15:39