Afbeelding

Afraw Nation in Hollands’s Got Talent

Cultuur

GORREDIJK De Afro-dansgroep Afraw Nation, onderdeel van Eijer Producties, is op vrijdag 15 september (20.00 uur) te zien in Holland’s Got Talent op RTL4.

De opnamen van het programma zijn al geweest, de deelnemers moeten tot na de uitzending geheid houden of ze door gaan naar de volgende ronde. Een ding over de opnames mogen ze al wel prijs geven: ze zijn heel blij met alle steun en aanmoedigingen die ze hebben ontvangen van vrienden, familie en fans.

Afraw Nation is in 2016 opgericht door Jenny Bhasin. Ze heeft een missie: ‘Afrodance to di world.’ Ze begonnen met het verspreiden van Afro-dance in het noorden van Nederland en brachten dansers van alle leeftijden en niveaus samen. Toen de stijl nog vrijwel onbekend was voor velen, werkten ze hard om het zich eigen te maken. Maar voor Afraw Nation is dansen meer dan alleen beweging; het is een manier om hun gevoel van vrijheid en eenheid uit te drukken. Ze staan niet zomaar voor een dansteam, ze staan voor een cultuur en een gepassioneerde familie.

Met twee opeenvolgende titels als Nederlands kampioen en Noord Nederlands Kampioen, kijken ze nu vooruit en willen ze een breder publiek hun liefde en passie voor Afro laten ervaren. Ze willen dansworkshops aanbieden en opwindende optredens te geven om een feestelijke sfeer te creëren. Bovendien hebben ze hun zinnen gezet op deelname aan grotere wedstrijden in de komende jaren.

Afraw Nation traint op hoog niveau. Het team bestaat momenteel uit 14 getalenteerde dansers variërend in leeftijd van 13 tot 33 jaar.

Meer SA!

Afbeelding
Opsterland start met PeuterPlus Nieuws 48 seconden geleden
Afbeelding
'Ik woe altyd al ûndernimmer wurde' Ondernemen 3 uur geleden
Afbeelding
Maatregelen rond Koningsdiep gericht op sponswerking Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Bezwaar kleine windmolen ongegrond Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Primera wil feestelijke verrassing zijn Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Figureren in De Tocht betekent continu opletten Cultuur 23 uur geleden
Afbeelding
Appeldag en streekmarkt Tropische Kas Cultuur 3 okt., 09:08
Afbeelding
Wrotters pakken eerste winst Sport 2 okt., 15:32