Roon Staal.
Roon Staal.

Roon Staal doet Gorredijk aan tijdens Zomer Tour

Cultuur

GORREDIJK Zanger-pianist Roon Staal komt in zijn nieuwe Zomer Tour naar Gorredijk. Het concert vindt plaats op donderdag 8 juni in het Mariakerkje. De aanvangstijd is 20.00 uur.

Roon toert vanaf de vertolking van zijn laatste musical rol in 2011 (de rol van Peter Koot in Petticoat van producent Stage Entertainment) vijf keer per jaar door het land met concerten in kerkjes en theaters. 

Met zijn gevoelige zang en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek telkens weer in vervoering te brengen. Aan de hand van prachtige bekende cover-songs zoals Roon die op geheel eigen wijze brengt en eigen werken die hij schreef in Nederland, Rusland en Japan vult de 43-jarige musicus de avond in met luisterliedjes en hier en daar een verhaal over zijn reizen of dochtertje: Hij werd in 2022 vader. 

Niet bekend van radio of TV maar geprezen door bekendheden en het publiek kunt u deze zomer genieten van zijn authentieke performances. Alle informatie over dit concert is te vinden op de website roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125.

Meer SA!

Afbeelding
Herfst in de zomer Column 56 minuten geleden
Afbeelding
Johannes Veenema wol wat delsette mei De Gordyk Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Opsterland start met PeuterPlus Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
'Ik woe altyd al ûndernimmer wurde' Ondernemen 5 uur geleden
Afbeelding
Maatregelen rond Koningsdiep gericht op sponswerking Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Bezwaar kleine windmolen ongegrond Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Primera wil feestelijke verrassing zijn Nieuws gisteren
Afbeelding
Figureren in De Tocht betekent continu opletten Cultuur gisteren