Pinksterfeest-316
Pinksterfeest-316

Pinksterfeest 316: ‘God kijkt naar je om’

Cultuur

WIJNJEWOUDE Samenzijn was de afgelopen drie jaar niet vanzelfsprekend, daarom belooft de organisatie van Pinksterfeest 316 dit jaar iets bijzonders neer te zetten. Op Hemelvaart organiseerden ze al het volgeboekte tienerevenement Square, met Pinksteren is er van vrijdag 26 tot en met maandag 29 mei een familieprogramma op het terrein Ald Duerswâld.

Het thema is dit jaar ‘God kijkt naar jou om?!’ Willem Jongsma van de organisatie: “Er staat zowel en vraagteken als een uitroepteken in het thema. Dat is wat het op kan roepen. Dit thema werken we gedurende het pinksterweekend uit voor alle leeftijden, waarbij actuele thema’s, persoonlijke ervaringen en Bijbelteksten een leidraad zijn.”

Hij verwijst naar Mattheüs 6:30: “Kijk eens naar de bloemen in het veld. Die staan daar te bloeien zonder zich druk te maken. En toch zag koning Salomo, met al zijn pracht en praal, er niet zo mooi uit als zij. Als God zo goed zorgt voor de bloemen, die vandaag in het veld staan en morgen weg zijn, zal Hij dan niet nog veel beter voor u zorgen?”

Pinksterfeest 316 is een feest voor het hele gezin, waarbij de organisatie iedereen uitnodigt om dit samenzijn persoonlijk mee te maken. Een feest voor jong en oud met een programma met onder andere diensten, verdiepingsmomenten en ontspannende en sportieve activiteiten. Wie gewoon even een kijkje wil nemen, is ook van harte welkom. Er is een warm ontvangst met koffie, thee of fris. Kamperen is mogelijk, hier wordt een bijdrage voor gevraagd. Voor de rest is het Pinksterfeest gratis toegankelijk.

pinksterfeest316.nl

Meer SA!

Afbeelding
NoSa!: Melissa van der Voort over de combi klassiek en hafabra NoSa 2 uur geleden
Afbeelding
Avond-4-daagse in Bakkeveen Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Sieraden van Janny Klein bij Galerie Mildam Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Wat neem ik mee op vakantie? Ondernemen 21 uur geleden
Afbeelding
THOR gehavend de nacompetitie in Sport 2 jun., 16:00
Afbeelding
Kijk nu: de nieuwe NoSa! (video) NoSa 2 jun., 15:47
Afbeelding
Deel je selfie met Jochem met Sa! Cultuur 2 jun., 15:20
Afbeelding
Echo's en Sporen van een Lesbisch Archief Cultuur 2 jun., 15:19