Afbeelding
Willem Jan de Bruin

Studiebijeenkomst met Marianne Glashouwer

Cultuur

BOORNBERGUM Op woensdag 19 april (20.00 uur) is er in VGKN Kerk (Easterbuorren 52) een studiebijeenkomst met spreker Marianne Glashouwer namens Christenen voor Israël over ‘Gods trouw aan Israël, ook aan ons’.

Thema

Glashouwer: “Volgens de profeten zal God Zijn volk weer terugbrengen naar Israël. We zien dat gebeuren in onze tijd. We zien ook dat God trouw is en die trouw bewijst aan zijn volk. God is trouw aan Zijn oogappel Israël en daarom kunnen wij er ook op vertrouwen dat Hij zijn beloften aan ons waarmaakt. God is trouw, Zijn plannen falen niet. Hij heeft de geschiedenis in Zijn hand, de geschiedenis van de wereld, van Israël en ook van ons persoonlijk.”

Achtergrond spreker

Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

De toegang is gratis, er is verkoop van producten uit Israël.

Meer SA!

Afbeelding
Uitje in cabrio Nieuws 17 minuten geleden
Afbeelding
Flaeijel bij dagbesteding Aardemahuys Nieuws 22 minuten geleden
Afbeelding
MFA De Tynje kan nu echt los Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe expositie bij Galerie Mildam: de natuur als inspiratiebron Cultuur 2 uur geleden
Afbeelding
Jubbega wacht nog op eerste punten Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Sânman & Sikke in Witte Kerk Hemrik Cultuur 17 uur geleden
Afbeelding
Crossers ontmoeten crossers Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Grootste Beatleshits in De Skâns Cultuur 22 uur geleden