Afbeelding

Alexander Brousard in De Skâns

Cultuur

GORREDIJK Met het programma “Le Canzoni Italiane” keert Alexander Broussard terug naar zijn roots. De geboren Italiaanse pianist/zanger speelt en zingt op 29 januari in De Skâns een keur van klassiekers waarmee hij grootgebracht is en wisselt dat af met moderne internationale successen. 

U kunt een sfeervol repertoire verwachten dat u in luttele seconden meevoert naar het hart van de Italiaanse cultuur met vanzelfsprekend de passie die daarbij hoort. Van Ramazzotti tot Pavarotti, van Zucchero tot Bocelli, van traditionals tot pop: het komt allemaal voorbij in deze voorstelling waar vuur en melancholie elkaar omarmen. 

Alexander laat zijn zang en pianospel begeleiden door: Ariënne Groenewoud zang, Sendi op saxofoon, Marcello Briganti op bas Freek Volkers op gitaar en Ed Volkers op drums.

Akexander over: Le Canzoni Italiane

“Afgelopen zomer organiseerde ik een concert in Zaandam met een persoonlijke selectie van Italiaanse popliedjes. De bedoeling was dat éénmalig te doen, maar de respons was zó goed dat ik overwoog er nog wat shows bij te boeken. Toen zich ook nog management en impresariaat min of meer uit het niets aandienden en een en ander vanzelf leek te gaan, heb ik de knoop doorgehakt. Met dit programma gaan we de komende jaren touren. Kick of dan dus op zondagmiddag 29/01 met de mooiste Italiaanse liedjes. Ramazzotti, Zucchero, Boccelli, Pausini... Teveel om op te noemen met Arienne Groenewoud die naast mij als lead zangeres een “special appearance” maakt!”

Zondag 29 januari 2023
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 25,00 (inclusief consumptie)

Skâns drankje met een plankje € 7,50
(Na afloop van de voorstelling)

www.skans.nl

Meer SA!

Afbeelding
LDODK overtuigt tegen naaste concurrent KZ Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Dubbel gevoel bij Jubbega na gelijkspel Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Bakkeveen wint degradatiekraker met 2-1 Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Arie Vuijk met Every Boeddha Happy in De Skâns Cultuur 5 feb, 11:41
Afbeelding
Weekendtip: middagje soul in MeJander Oldeberkoop Algemeen 5 feb, 09:00
Afbeelding
Femke Kok pakt nationale titel Nieuws 4 feb, 20:53
Afbeelding
Weekendtip: heerlijk Iers met Fling in Witte Kerk Hemrik Algemeen 4 feb, 10:50
Afbeelding
'Little chefs' De Finne koken voor bijzonder project Algemeen 4 feb, 10:34