Afbeelding
Pinksterfeest-316-band-flyer-foto

Pinksterfeest 316 Wijnjewoude

Cultuur
Van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni wordt het Pinksterfeest 316 gehouden aan Duerswâld 2a-4a. Het feest is in een nieuwe opzet een samenwerking van Festival 316 en Pinksterfeest Wijnjewoude.
Vrijdag (20.00 uur) wordt het feest geopend door Theo van der Heuvel die spreekt over het belang van eenheid, er is muziek van Combo Wyn en een optreden van Pearl Joan. Zaterdagmorgen (10.00 uur) spreekt Jelle Kok over de eenheid in Jezus. ’s Middags is er een bezinningstocht voor alle leeftijden. Op de festivalavond (17.30 uur) is er vooral veel muziek, gericht op tieners en jongeren. Met een sprankelend programma met Amanda Lock, vreemdelingencollectief, Schrijvers voor Gerechtigheid en Draw The Parade.
Zondag (10.00 uur) is er een speciale tent voor tieners waar Hanne de Vries komt spreken en zingen. In de grote tent is een samenkomst met Esther Westerkamp die spreekt over eenheid door de Heilige Geest. ’s Middags zijn er veel workshops en een spelcircuit voor kinderen. In de tienertent wordt ’s avonds (19.30 uur) de film ‘God’s not dead 2’ gedraaid. Hans Maat spreekt in de grote tent over hoe de Heilige Geest werkt en er is samenzang. Pinksterfeest 316 wordt op maandag (10.00 uur) afgesloten met een evangelisatiedienst onder leiding van Hanna Swart. Toegang: gratis. Bij voorkeur aanmelden via pinksterfeest316.nl.

Meer SA!

Afbeelding
Weekendtip: Fling in Kerkje Schurega Cultuur 5 uur geleden
Afbeelding
Weekendtip: Keltyske Jûn met doedelzakken Cultuur 21 uur geleden
Afbeelding
Weekendtip: Lentemarkt in atelier De Weefplaats Cultuur 21 uur geleden
Clubtopscorer Matthijs Velkers (midden)  hoopt weer fit te zijn voor de nacompetitie.
Mildam werkt aan vorm voor nacompetitie Sport gisteren
Afbeelding
Kunsthuis SYB: Fries dada-erfgoed Cultuur 19 apr, 13:26
Klaas en Engbert Frieswijk bij de Amerikaanse Greyhound.
'Dizze bus hat fan Boney M. west' Nieuws 19 apr, 10:40
Joop Gall en de spelers van Jubbega willen het seizoen afmaken en gaan daarmee in tegen het bestuur van de voetbalvereniging
Trainer en spelers Jubbega willen seizoen afmaken Sport 19 apr, 10:25
Afbeelding
Opsterland handhaaft verbod lelieteelt Nieuws 19 apr, 10:22