Afbeelding

Een thuis. Want eigen haard ...

Column

Wij krijgen alles te zien. Uw hele hebben en houden. Alle kamers van het huis en ook het berghok. De perfect in verstek gezaagde plinten, maar ook het minder mooie tegelwerk. De strak geverfde kozijnen, maar ook de versleten vloerbedekking of misschien de houtworm in de balken. 

Laat staan de persoonlijke spullen en de manier waarop alles opgeruimd is (of juist niet). Veel mensen vinden dat lastig. Wij begrijpen dat heel goed. Want wat is er persoonlijker dan je huis en je inrichting?

Wees gerust. Het is herkenbaar. Iedereen die z’n huis verkoopt, loopt er tegenaan. Maar er is goed nieuws: als wij bij u in de kamer zitten, hebt u al een hele belangrijke stap gezet. U hebt ons uitgenodigd voor een gesprek. U had genoeg vertrouwen in ons om die afspraak te maken. En als we er samen uitkomen, gaan wij voor u aan het werk. Op de manier die wij gewend zijn: duidelijk, betrokken, met korte lijnen en snelle terugkoppeling. Zodat u bij onze volgende afspraak zegt: ‘kom maar achterom’.

Dat vertrouwen is voor ons heel belangrijk. Met de ervaringen van onze klanten op de website van Mijn Buitenplaats Makelaardij zijn wij dan ook erg blij. Een wel heel speciale lichten we er even uit. We hadden een woning in de verkoop, met een mooi verhaal. Niet voor iedereen geschikt, maar ideaal voor de mensen die het kochten. Zelfs zo, dat de koper na de overdracht zijn vriendin in de tuin, midden tussen de bloemen, ten huwelijk vroeg. Een prachtig happy end voor de verkopers en een heerlijk nieuw begin voor de kopers.

Jan Douwe Hendriksma

Mijn Buitenplaats

Meer SA!

Gorredijk won zondag met 3-1 van Akkrum.
Ook Akkrum kan Gorredijk niet stoppen Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Beheerste winst voor LDODK Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Five Pack wint ruim van Moestasj Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Pijnlijke thuisnederlaag voor Wispolia Sport 13 uur geleden
De touwtrekkers Douwe en Rutger
NoSa!: wereldkampioenen op karakter (video) Nieuws 18 uur geleden
Renske Holwerda
NoSa!: Tiny houses willen iets toevoegen aan Gorredijk (video) Algemeen 2 mrt, 16:41
Milène van der Smissen in de voorstelling Voor mijn part Dolly.
Dolly Parton centraal in De Skâns Cultuur 2 mrt, 13:55
Afbeelding
Jan Piepers interim-trainer Lintjo Sport 2 mrt, 11:36