column hypotheekhouse
column hypotheekhouse

Music Meeting

Column

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse Music Meeting. Zolang ik in Gorredijk woon – inmiddels 14 jaar - sloegen we de Music Meeting geen enkele keer over. 

Dit jaar een andere opzet, ook voor mij; niet voor de bar, maar als vrijwilliger achter de bar. Ondanks de weergoden was het een fantastisch feest. Complimenten aan de organisatie die enorm veel werk verzette voor één dagje vermaak. De regen mocht de pret niet drukken. Zo mooi om te zien vanachter de bar. We konden flink doorschenken; bij de ene bezoeker viel dat overigens beter als bij de andere, maar gezellig werd het wel.

Achter de bar maakten we ons eigen feestje. Een goede samenwerking zorgde voor een geolied proces met blije bezoekers (klanten) tot gevolg. Ik zag ook veel eigen klanten voorbijkomen. Eigenlijk verschilt mijn werk als hypotheekadviseur niet veel van dat van de barman. Het verzorgen van de benodigde hypotheek voelt altijd als een feestje voor de klant. Het is dan extra leuk om je eigen tevreden klanten plezier te zien maken op de Music Meeting.

Hoe jouw woning en hypotheek eruit komen te zien is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Woon- en leefgenot moeten in balans zijn. Heb je wel die grote woning, maar kun je vervolgens geen leuke dingen meer doen, dan is het de vraag of dit verstandig is. Gaat dat uiteindelijk niet ten koste van je leefgenot?

Kijk bij je mogelijkheden dus niet alleen naar wat je kan, maar ook wat je wil. Uiteindelijk draagt een eigen woning maar een klein beetje bij aan een fijn en gelukkig leven. Ik help graag jouw woonfeestje te organiseren.

Christiaan Schipper

Hypotheekhouse Gorredijk

Meer SA!

Afbeelding
Volop goals bij zondagamateurs Sport 2 okt, 17:44
Afbeelding
Punt Read Swart in eerste thuisduel Sport 2 okt, 17:31
Afbeelding
Tialda Hoogeveen nije Berneboeke-ambassadeur Cultuur 2 okt, 16:23
Afbeelding
Aldi wil procedure Gorredijk versnellen Ondernemen 2 okt, 12:34
Afbeelding
Makkie voor LDODK tegen TOP Sport 2 okt, 10:13
Afbeelding
De Moskoupleats is weer bewoond Nieuws 2 okt, 10:07
Afbeelding
Griet en Piter in De Skâns Cultuur 1 okt, 12:22
Afbeelding
Groot baggerproject rond Jubbega Nieuws 1 okt, 11:49