Afbeelding

Steeds dichter bij Daan

Column

Hoewel de spanning in de wereld hoog is, bezorgt de zon ons toch weer een glimlach. Het maakt ons blij dat we die glimlach weer mogen zien. Bij een aantal klanten die sinds de afgelopen twee jaar bij Daan winkelen, zie ik hun gezicht pas voor het eerst. En dat zorgt weleens voor verwarring. Veel klanten hebben duidelijk zin om hun huid extra goed te verzorgen of de ontstane huidproblemen van de afgelopen tijd versneld te helpen verdwijnen. Wij vertellen hun graag over bijvoorbeeld de ‘kostbare’ planten in onze natuurlijke cosmetica. Met kostbaar bedoel ik vooral: wees maar zuinig op deze organismen met hun wonderlijke eigenschappen. 

Het ene merk werkt holistisch om ‘lui worden’ te voorkomen. Het ondersteunt vooral het eigen functioneren van de huid in plaats van deze functie over te nemen. Een ander merk heeft juist huidverbeterende eigenschappen. Eigenlijk verbeteren ze allebei, omdat ze meestal als effect hebben dat je beter in je vel zit. Bovendien is een goede verzorging belangrijk voor een stukje ‘eigen liefde’ die je aan jezelf geeft. En hoe fijn is het dat een product verantwoord is, niet alleen voor het milieu maar ook voor wat het met jouw inwendige mens doet.

Vanaf deze week versterkt Rachel Hibma ons team. Zij heeft haar eigen praktijk als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut en daarnaast deed ze veel psychologische kennis op. Leer haar maar snel kennen! Het is in de winkel misschien al opgevallen dat we afscheid nemen van een aantal merken. We gaan steeds meer voor puur en komen dichter bij Daan. Zo laten we zien waar wij voor staan. 

Steeds dichter bij Daan

Drogisterij Daan
Gorredijk

Meer SA!

Afbeelding
Fedde en Lieke Column 5 uur geleden
Wethouder Durk Durksz en Warner de Leeuw van ELAN
Parkeerverbod geldt niet voor scholeksters Nieuws 6 uur geleden
Gjalt Wijma.
'Lekker de zorgen van je af fietsen' Nieuws 9 uur geleden
Xander Wagenaar juicht na zijn winnende treffer tegen Opende. De middenvelder gelooft nog volop in lijfsbehoud van RWF in de derde klasse B.
RWF wil zware nacompetitie ontlopen Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Nieuw seizoen doortrappen van start Sport 9 uur geleden
De vijfendertig kilometer lange mountainbikeroute wordt onderhouden door vrijwilligers.
Mtb-routes worden elk jaar stukje beter Sport 27 mrt, 14:27
Arend Waninge
Oflieding Column 27 mrt, 12:59
Afbeelding
Ouders over drugsgebruik bij jongeren: 'Blijf in gesprek' Nieuws 27 mrt, 08:12