De kringloopwinkel aan Het Kiemke 15 in Gorredijk.
De kringloopwinkel aan Het Kiemke 15 in Gorredijk.

Open dag bij kringloopwinkel Gorredijk

Algemeen

GORREDIJK Kringloop Gorredijk aan het Kiemke 15 in Gorredijk opent op donderdag 25 mei tussen 10.00 – 11.45 uur en 13.30 – 15.45 uur haar deuren. Kringloop Gorredijk biedt dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld door een (licht) verstandelijke beperking, lichamelijke beperking en/of psychische problematiek. Iedereen die nieuwsgierig en benieuwd is naar wat er precies achter de deuren van de dagbestedingslocatie van Alliade gebeurt, is van harte welkom.

Kom ontdekken

Er is op donderdag 25 mei van alles te zien en te ontdekken. Bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding. De rondleidingen starten om 10.30 uur, 13.30 uur en 14.30 uur. Daarnaast kunnen bezoekers sfeer proeven op de verschillende groepen en de verscheidenheid aan activiteiten en mogelijkheden binnen Kringloop Gorredijk ontdekken. De kringloopwinkel heeft namelijk een breed aanbod in activiteiten die een bijdrage leveren aan een zinvolle daginvulling voor iedere cliënt. Cliënten kunnen bijvoorbeeld aan de slag in de winkel, goederen demonteren, apparatuur testen en creatieve activiteiten uitvoeren. Maar ook in de tuin werken of aan slag bij de fietsenmakerij.

Erkend leer- en werkbedrijf

Iedereen verdient een fijne plek en is onderdeel van de maatschappij. Daarom kijkt Alliade samen met cliënten waar ze blij van worden. Maar ook waar ze goed in zijn, welke hobby’s en interesses cliënten hebben en naar de mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. Zo zoekt Alliade samen met cliënten naar geschikte dagbesteding of een leuke werkplek. Kringloop Gorredijk is een erkend leer- en werkbedrijf. Cliënten kunnen daar ervaring opdoen en als dat mogelijk is doorstromen naar begeleid werken bij een regulier bedrijf.

Alliade helpt kwetsbare mensen in Friesland met jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, werk & dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan. Met meer dan 300 locaties en 6.000 medewerkers helpt Alliade jaarlijks meer dan 8.000 cliënten. Kijk voor meer informatie op alliade.nl

Meer SA!

Afbeelding
Langezwaag verrast THOR op eigen veld Sport 31 minuten geleden
Afbeelding
Oerterp onderuit in Leeuwarden: 4-0 Sport 2 uur geleden
Afbeelding
Sing-a-Long Show in De Skâns Cultuur 9 uur geleden
Afbeelding
Weekendtip: Kerstconcert Euterpe Cultuur 9 dec., 08:03
Afbeelding
Laatste weekend Art Super Cultuur 9 dec., 08:01
Afbeelding
Weekendtip: zaterdag elfde editie Tynjerock Cultuur 8 dec., 21:52
Afbeelding
Weekendtip: Canadees duo wederom op Muziekpodium Cultuur 8 dec., 17:13
Afbeelding
'Uitgedund' Makkinga ontvangt Havelte Sport 8 dec., 16:00