Afbeelding

Zomertoernooi Mahjongclub Gorredijk

Algemeen

Mahjongclub Suver Spul hield zaterdag een zomertoernooi. Er waren gastspelers uit Den Haag, Haarlem, Heemstede en Ansen. 

Tijdens  de drie rondes van elk vier potjes werd vol concentratie gestreden om de prijzen die beschikbaar waren gesteld door AH Gorredijk, Planteyn Boeken, Daan’s Drogisterij en een van de clubleden. Na de gezamenlijke lunch was eigenlijk al snel duidelijk wie de hoogste rondescore zou behalen, dat was gastspeler Ineke met 112 speelpunten.

Clublid Fimke won de eerste prijs. Als lid met de minste speelervaring schitterde ze met een score van tien tafelpunten. Per ronde zijn maximaal vier tafelpunten te verdienen voor de rondewinnaar met de meeste speelpunten. Fimke won twee rondes en een tweede plaats in de derde ronde met twee tafelpunten.

De tweede prijs was voor Afra met negen tafelpunten, de derde prijs was voor Wilbert met acht tafelpunten. Er was een gedeelde vierde plaats voor Tjitske en Wilma, maar omdat Tjitske twee speelpunten meer had dan Wilma, mocht zij de prijs in ontvangst nemen.

Wie mee wil spelen met de mahjongclub, kan op donderdagavonden terecht in basisschool De Librije in Gorredijk. Voor gratis les kan contact worden opgenomen met A. Slot, tel. 06-37443127

Meer SA!

Afbeelding
Volop goals bij zondagamateurs Sport 2 okt, 17:44
Afbeelding
Punt Read Swart in eerste thuisduel Sport 2 okt, 17:31
Afbeelding
Tialda Hoogeveen nije Berneboeke-ambassadeur Cultuur 2 okt, 16:23
Afbeelding
Aldi wil procedure Gorredijk versnellen Ondernemen 2 okt, 12:34
Afbeelding
Makkie voor LDODK tegen TOP Sport 2 okt, 10:13
Afbeelding
De Moskoupleats is weer bewoond Nieuws 2 okt, 10:07
Afbeelding
Griet en Piter in De Skâns Cultuur 1 okt, 12:22
Afbeelding
Groot baggerproject rond Jubbega Nieuws 1 okt, 11:49