Afbeelding
Foto Martijn van der Vaart

Avond-4-daagse Bakkeveen

woensdag 7 juni 2023 18:00 t/m zaterdag 10 juni 18:30

In de eerste volle week van juni wordt de 66e avond-4-daagse van Bakkeveen gehouden.  Elke avond wandel  je traditiegetrouw door een mix van natuurgebieden en privé terreinen: bossen, weilanden en heidevelden wisselen elkaar af en soms over een stukje straat.  In de routes worden elk jaar ook enkele van de buurdorpen aangedaan: Waskemeer, Wijnjewoude, Siegerswoude en mogelijk Zevenhuizen.  

Steeds meer volwassenen wandelen mee, zij  kunnen meteen als eersten om 18 uur starten of na de laatste groep scholieren om 18:30 uur. Er is keuze uit 3 afstanden: 5, 10 en 15 km. De 15 km is speciaal voor de wat meer ervaren wandelaar. 

Meer info en voor-inschrijven:  www.bakkeveen.nl/wandel

Locatie