Afbeelding

Expositie ’Kracht en Kwetsbaarheid’

zaterdag 3 juni 13:00 - 17:00

Vanaf zaterdag 13 mei is bij Galerie Efterom de expositie ‘Kracht en Kwetsbaarheid’ te bekijken. Met keramiek van Janny Steenstra en schilderijen van Joke Schepers. Kracht in beeldend werk staat voor energiek en overtuigend werk; kwetsbaarheid staat lijnrecht tegenover kracht. Het werk van de exposanten krijgt gestalte door ruimte, vorm, licht en kleur. Steenstra heeft als uitganspunt de natuur en eigen omgeving gekozen. Zij vindt inspiratie in de schoonheid van het Groninger Hogeland waarbij dit landschap terugkomt in abstract. Het werk van Schepers laat vooral haar fascinatie voor kleur zien. Ze maakt abstract, kleurrijk werk wat vaak wordt gezien als lyrisch abstract. De expositie loopt tot en met zondag 2 juli en is op zaterdag en zondag (13.00-17.00 uur) te zien en op afspraak. galerie-efterom.nl

Locatie