Erik van de Beek - Terugkerend - olieverf
Erik van de Beek - Terugkerend - olieverf Galerie Autrevue

Levensecht, dieren en stillevens

zondag 28 mei 11:00 - 17:00

Galerie Autrevue Heerenveen – Levensecht, dieren en stillevens  – 5 mei t/m 18 juni 2023 op vr/za (11-17) en zo (12-17) Vrij entree. www.autrevue.nl

Feestelijke walk in opening 5 mei (11-17 uur) Welkom!

Levensecht, een expositie met dieren en stillevens. Dieren zijn meestal je beste vrienden, heel soms je grootste vijanden. Kunst kan je daarmee confronteren. Schilderijen, tekeningen en beelden van o.a. Erik van de Beek, Bas Nijenhuis, van Jan van Loon, de nestor van het noordelijk realisme, Rein Pol, Gabriëlle Westra, Randolph Algera, Janey Robertson en Olga Bijzitter, Cindy Sprokel en Heleen Kater.   

Galerie Autrevue Heerenveen viert in het najaar haar 1e lustrum met nieuwe werken van Simon Pasini en Marein Konijn en met hun kunstproject ‘Fr11slân door de ogen van Vermeer in het Vermeer Centrum in Delft. Zie hiervoor www.autrevue-evenementen.com

Locatie