Henk Helmantel Hoop voor Oekraïne
Henk Helmantel Hoop voor Oekraïne Art Revisited

Precious Peace Benefiet expositie

zaterdag 8 april 11:00 - 17:00

Galerie Autrevue Heerenveen – Benefiet expositie Precious Peace – 11 maart t/m 23 april 2023

Henk Helmantel, Rein Pol, Gabriëlle Westra en laureaten van de Prix de Norvège maken speciaal voor deze tentoonstelling kunstwerken, die betrekking hebben op het thema Precious Peace. Verder zie je werken van Svetlana Tartakovska (eigen collectie). We danken oorlogsdocumentairemaker Sinan Can voor het uitlenen van De Spiegel, het winnende 3D-schilderij gemaakt door Gabriëlle Westra (Sterren op het Doek). De opening wordt om 16:00 uur verricht door mw. drs. Hedwich Rinkes, wethouder van cultuur in Heerenveen.  De expositie loopt t/m 23 april op vr/za/zo. Toegang is vrij. 

Locatie