Afbeelding

Vanderveen presenteert nieuw album in Piterkerk

zondag 2 april 2023 14:30

 Ad Vanderveen presenteert met zijn band The O’Neils in de Piterkerk op zondag 2 april (14.30 uur) zijn nieuwe dubbelalbum ‘Heart of every town’. Het is de eerste live-uitvoering van de cd. Het dubbelalbum is een ode aan het gemeenschapsgevoel en bestaat uit het akoestische album ‘Church’, opgenomen in de Piterkerk, en het met de band gespeelde ‘Pub’. Het idee voor het dubbelalbum werd geboren tijdens zijn concert in het voorjaar van 2022 in de Piterkerk. Vanderveen zag het Van Dam-orgel en was meteen verkocht; de klank paste prachtig bij het geluid van zijn gitaren. Voor de pauze speelt Vanderveen het akoestische deel ‘Church’ met het kerkorgel en na de pauze samen met de O’Neils Pub. Entree: 12,50 euro. Vooraf reserveren is gewenst via piterkerk.nl

Locatie