Afbeelding
fotograaf Johan van der Klaauw

Sjonge Jonge Vocal Group in Witte Kerk Hemrik

zondag 19 maart 2023 15:00 t/m 17:00

Vocal group Sjonge Jonge uit het mooie Friese watersportdorp Grou en omgeving is een enthousiast koor met een zeer gevarieerd repertoire: van swingende up-temposongs en musicalnummers met alles erop en eraan tot melodieuze luisterliedjes. Denk aan ‘Arcade’ van Duncan Laurence, en  ‘Viva la vida’, maar ook aan ‘Door de Wind’ van Stef Bos, het dynamischie musicalnummer ‘Skid row’ of het prachtige Friese ‘Dûnsje’ van Femke de Wal.

Het koor staat bekend om haar mooie koorklank en prachtige presentatie, waarbij de onderlinge verbinding en het plezier in performance duidelijk zichtbaar is. Sjonge Jonge zingt zowel a capella als onder begeleiding van pianist Marijke van der Wal. Dirigent Akke Bosma is een muzikale alleskunner, een kei in haar vak. Met haar kwaliteit om er altijd nét nog even iets meer uit te halen, haalt Sjonge Jonge ondertussen het beste uit zichzelf.

Regisseur Alinda Talsma zorgt telkens weer voor een bijzondere en effectieve koorregie, waarbij de beleving van het lied en uitstraling belangrijke toverwoorden zijn.

Zorgen dat het publiek een fijne middag heeft en soms zelfs zichtbaar ontroerd is; dat is het doel van vocal group Sjonge Jonge.

Entree 10,00 euro inclusief koffie of thee in de pauze. Reserveren kan via www.wittekerkhemrik.nl. 

De Witte Kerk is voorzien van ringleiding.

Locatie